Reklama

Reklama

Temné léto - Série 1 (2019) (série)


Sami (S01E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdo přežije, je zanechán napospas svému osudu a se musí postarat sám o sebe. Při tom je zapotřebí improvizovat a mít se na pozoru před mrtvými i živými. (Netflix)

Recenze (6)

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se nepovedlo. Jestli se Amíci snaží přiblížit k reálné zombie apokalypse, tak jsou dost na omylu, v "americkém snu" možná tak. Pokud se Amíci snaží zparodovat zombie apokalypsu, není to vůbec vtipný a měli by nejdřív vystudovat nějakou filmovou školu, než začnou točit. Nuda, nuda, nuda. Tvůrci asi počítají s tím, že už mám citový vztah k postavě, kterou vidím podruhé v životě, a proto o ní natočí celý díl, where the fuck are we. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Smekám před lidma z Asylum. Seriál je viditelně levnější a mladší Hyams je břídil, ale na to že to tvoří parta neskutečných neumětelů mě zatím seriál celkem baví a tahle mega naháněčka oběti a zombie přes celou stopáž je ultimátní masakr a neskutečná prdel. Takovou roličku bych si chtěl mrtě zahrát. Super nápad, dynamicky natočené s několika lahůdkovými sekvencemi, tenhle díl velká paráda. Uvidíme dál. ()

Zajímavosti (1)

  • Když Lance (Kelsey Flower) utíka přes střechu ze školy a následně ho pronásleduje zombie, tak si vážně poraní pravou ruku, nacož je kladen důraz při jeho pokusu nastartovat auto, kdy musí složitě používat levačku. V následující scéně v supermarketu má Lance ruku dokonale zdravou, a to po celý zbytek příběhu. (korbitch22)

Reklama

Reklama