Reklama

Reklama

AC/DC: No Bull

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 1996, 46 min (Special Edition: 144 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

AC/DC sa na svojom Ballbreaker World Tour '96 zastavili aj na Madridskom námestí a pre ohnivých Španielov tu zahrali znovu jeden nezapomenuťeľný koncert. Nechýbajú stageové doplnky ako Hells Bell, začiatočné búranie hradu obrovskou guľou alebo "Angus in jail" na začiatku Highway to Hell. AC/DC tu zahrali staré dobré pecky 70 tych a 80 tych rokov k čomu pridali aj pár noviniek z albumu Ballbreaker a dokázali svetu, že stále nepatria do starého železa. Rock on! (JohnFarst)

(více)

Recenze (23)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Historická býčí aréna v Madridu je dokonalým místem pro koncert AC/DC. Jejich energická hudba a živelná show v popředí s Angusem a Brianem jsou strhující a hit střídá hit (ani čtyři novinky z tehdy propagovaného alba Ballbreaker se mezi nimi neztratí). ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Skladby: 1.Back In Black 2.Shot Down In Flames 3.Thunderstruck 4.Girls Got Rhythm 5.Hard As A Rock 6.Shoot To Thrill 7.Boogie Man 8.Hail Caesar 9.Hells Bells 10.Dog Eat Dog 11.The Jack 12.Ballbreaker 13.Rock And Roll Ain't Noise Pollution 14.Dirty Deeds Done Dirt Cheap 15.You Shook Me All Night Long 16.Whole Lotta Rosie 17.T.N.T. 18.Let There Be Rock 19.Highway To Hell 20.For Those About To Rock (We Salute You) ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Frajeři! Přišli s něčím nečekaným, a ve svých show zaujali. Mě tak třikrát za život. zažil jsem ale lidi, co je měli moc rádi. Koukal jsem se na ně a nechal se unést jejích štěstím z AC/DC. Bohužel v době, kdy jsem s jejich muzikou obchodoval, tak už šli těžko na odbyt. Takže jen z nostalgie a pro jistou originalitu 2 hvězdičky, ale do srce mi nepronikly a neusadili se v něm. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Další super vystoupení AC/DC, ale není to tak intenzivní zážitek jak Donington, půl hvězdy tu není, tak ubírám celou. Brianovi to zpívá o něco hůře, Phil Rudd není takový tlučoun jako Chris Slade (Thuderstruck je toho důkazem), jen Angus je stejný běhací blázen jako vždy. Setlist téměř bez výhrad parádní, což je těžké hodnotit, když ty skladby máte v uchu. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Hudobné radovánky spôsobené týmto koncertom rozpumpujú krv dvojročnému dieťaťu i osemdesiatkovému starčekovi. Tá energia nie je spôsobená len pomocou mohutnej šou. Ide to z prstou Angusa, z hrdla Briana a zo srdca celej bandy. (Ajkeď musím priznať, že najsilnejším momentom pre mňa je, keď sa na začiatku High way to hell vynorí z pekiel Angus s rohami... :) ()

Reklama

Reklama