Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Velikonoce v utajení sleduje Erin (Fiona Gubelmann) a Bryana (Brendan Penny), jejichž pracovní schůzky postupně přerůstají v něco hlubšího, ale vzkvétající láska je zastřena neprostupným hávem tajemství. Erin je marketingová ředitelka ve společnosti Cavendish Chocolates a svou práci miluje. Když však začnou rapidně klesat prodeje, rozhodne se podstoupit tajnou misi s cílem zjistit, co tento náhlý propad způsobilo. V přestrojení za Veronicu se setkává s hlavním čokolatiérem Bryanem, od něhož se dozví, že automatizace potlačuje veškerou kreativitu a to je důvod, proč zákazníci odcházejí jinam. Erin je nadšená z jeho nápadů na modernizaci velikonoční produktové řady a zatímco společně zkoušejí nové věci, začínají se pomalu sbližovat. Během návštěvy muzea Erin dojme replika legendárního Cavendishova vejce i Bryanovo nadšení začít znovu vyrábět produkty s retro tématikou, kterou zákazníci tolik milují. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

silentname 

všechny recenze uživatele

Budem pri tomto filme maximálne stručný. "Easter Under Wraps" je v podstate rovnaký film ako všetky vianočné romantické Hallmark filmy. Len to nie je na Vianoce... ale na Veľkú Noc. A to je celý rozdiel. Žiadny inovatívny príbeh, žiadne veľmi kreatívne postavy, žiadne vážnejšie momentky, všetko je veľmi jednoduché a podobne. Od prvého momentu viete ako to celé nakoniec dopadne a budete mať pravdu. Je super, že film kombinuje romantický film so Šefom v utajení" a našiel spôsob ako to funguje. Hlavní hrdinovia sú sympatickí a z toho množstva čokolády som mal chuť sa do niečoho zakusnúť tiež. Plus musím uznať, že ten výsledný produkt by som si pokojne kúpil aj ja. Aj keby to stálo možno aj 15€. Lebo to vyzerá nádherne. Nebudem to ďalej rozpitvávať, lebo všetko ostatné sú známe veci. Ak sa na taký film naladím, tak som s ním spokojný. A tento patrí medzi tie lepšie. A na smutnú Veľkú Noc je super vidieť niečo čo dokáže tu náladu aspoň trošku zdvihnúť. Hodnotenie: B- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Možná jsem se na to neměl dívat až po velikonocích. Dráždil mě ten všudypřítomný hudební hrozný podkres. Asi jsem se měl při sledování cítit hlavně příjemně protože zápletka prakticky neexistuje. Tento film je určen pro specifickou část populace, která chce utéct do něčeho absolutně klidného a utěšujícího. Na této úrovni film funguje pozoruhodně.Není to urážlivé sledovat, ani bolestné, ani hluboce bez chuti a omamné. Takže je to vlastně chudičké. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Nepotismus, zápletka na úrovni IQ 85, ona nezajímavá, on všude stejný (a téměř neupřímný, záporné role by mu slušely více), slovník vánočních klišé děsivý a jen ta velikonoční zábava pro děti byla přijatelná. Za tu 10%. ()

solver 

všechny recenze uživatele

Mladší brácha Luke Wilsona se zamiluje do blondýny s titulem MBA, ale stejně to bylo příjemný pokoukání :) ()

Talita1 

všechny recenze uživatele

Erin je mladá a atraktívna žena, ktorá spolu s otcom vedie firmu na výrobu čokolády. Aby sa zvýšila produktivita, prichádza v utajení priamo do výrobne. Tu spoznáva lásku svojho života. Príjemne sa na to pozeralo. Vhodné pre všetkých romantikov (nielen) počas Veľkej noci. Odporúčam ku filmu balenie čokolády. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

V ramci romantickych tv oddechovek hodnotim tuhle jako tu lepsi. Samozrejme jsem si ji pustila o Velikonocich. Je moc mila, sympaticri herci a hlavne ta rozkosna barevna atmosfera se spoustou cokolady, mnam! ()

Reklama

Reklama