foto

Alvin Sanders

  • nar. 16.3.1952 (68 let)
    Oakland, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stolen by My Mother: The Kamiyah Mobley Story (TV film)
2019 Garage Sale Mysteries: Searched & Seized (TV film)
Mystery 101 (TV film)
Velikonoce v utajení (TV film)
2018 Marrying Father Christmas (TV film)
2017 Christmas Getaway (TV film)
2016 Army of One
Svatební pochod (TV film)
The Mistletoe Promise (TV film)
2015 Grizzly zabiják
2014 Santa Hunters (TV film)
2013 Sara Solves It (TV film)
2012 Love at the Thanksgiving Day Parade (TV film)
2011 Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (TV film)
Christmas Lodge (TV film)
Trading Christmas (TV film)
Včera, dnes a zítra (TV film)
Železný Golem (TV film)
2010 Flicka 2
Víla Zuběnka
2009 Děsivé prozření (TV film)
Rodina v ohrožení
Táta: matka pluku (TV film)
2008 Sight Unseen (TV film)
2007 Jako zamlada
Pirát silnic
2006 Home by Christmas (TV film)
Slepá důvěra (TV film)
2005 Norco: Pod palbou (TV film)
2004 Luxusní nabídka
2003 Maximum Surge (TV film)
Ukradené Vánoce (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
Od dveří ke dveřím (TV film)
Směr východ (TV film)
The Stickup
2001 Jako kočky a psi
2000 Letní bouře (TV film)
Man Who Used to Be Me, The (TV film)
Romeo musí zemřít
Trixie
Živá panenka (TV film)
1999 Arrangement, The
Srdeční záležitosti (TV film)
Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Dítě na prodej (TV film)
Mummies Alive! The Legend Begins
1997 Jitters (TV film)
Vampire Hunter
Vánoční přání (TV film)
1995 Cyberjack
1994 Flinch
1993 Dying to Remember (TV film)
Odd Couple: Together Again, The (TV film)
Sherlock Holmes Returns (TV film)
1991 Our Shining Moment (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
1990 V časové tísni
1986 Označené místo (TV film)
1985 Brotherly Love (TV film)

TV seriály

2020 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 76: „Jak zabít pana Honeyho“ (S04E19)
Kapitola 74: „Zkažené městečko“ (S04E17)
Kapitola 73: „Zamčený pokoj“ (S04E16)
další epizody (5)
2019 Hospital Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Wunderkind (S01E05)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 66: „Mandarinka“ (S04E09)
Kapitola 64: „Ledová bouře“ (S04E07)
Kapitola 63: „Dědictví“ (S04E06)
další epizody (10)
2018 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 43: „Vzplanutí“ (S03E08)
Kapitola 42: „Muž v černém“ (S03E07)
Kapitola 40: „Velký únik“ (S03E05)
další epizody (11)
2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 22: Tichá noc, strašná noc (S02E09)
Kapitola 20: Vzkazy z Temné strany (S02E07)
Kapitola 18: Když zavolá neznámé číslo (S02E05)
další epizody (7)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Stará známá (E08)
2013 Package Deal (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
2007 Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Chemická reakce (S02E02)
2006 Fantastic Four (TV seriál)
Pucca (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Psí kamarád (S04E14)
2004 Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Noční ptáci (S01E12)
Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Quality of Life (S01E03)
Wheel of Fortune (S01E01)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Dům stínů / Na šikmé ploše / Veterán / Vidina / Hrob (S04E05)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Dar z nebe (S01E01)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Dovolená (S02E17)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Návrat (S04E13)
1997 Mummies Alive! (TV seriál)
Super Dave's All Stars (TV seriál)
1995 Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
F. Emasculata (S02E22)
1994 Street Sharks (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Double Dragon (TV seriál)
Hurricanes (TV seriál)
1992 Battletoads (TV seriál)
Jack's Place (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
The New Adventures of He-Man (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Lekce zla (S06E06)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Camp Candy (TV seriál)
Captain N: The Game Master (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Černý nosorožec (S05E08)
Vražedný sen (S04E07)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky