foto

Alvin Sanders

  • nar. 16.3.1952 (65 let)
    Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas Getaway (TV film)
2016 Army of One
The Mistletoe Promise (TV film)
The Wedding March (TV film)
2015 Grizzly zabiják
2014 Santa Hunters (TV film)
2013 Sara Solves It (TV film)
2012 Love at the Thanksgiving Day Parade (TV film)
2011 Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (TV film)
Christmas Lodge (TV film)
Trading Christmas (TV film)
Včera, dnes a zítra (TV film)
Železný Golem (TV film)
2010 Flicka 2
Víla Zuběnka
2009 Děsivé prozření (TV film)
Rodina v ohrožení
Táta: matka pluku (TV film)
2008 Sight Unseen (TV film)
2007 Jako zamlada
Pirát silnic
2006 Home by Christmas (TV film)
Slepá důvěra (TV film)
2005 Norco: Pod palbou (TV film)
2004 Luxusní nabídka
2003 Maximum Surge (TV film)
Ukradené Vánoce (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
Od dveří ke dveřím (TV film)
Směr východ (TV film)
The Stickup
2001 Jako kočky a psi
2000 Letní bouře (TV film)
Man Who Used to Be Me, The (TV film)
Romeo musí zemřít
Trixie
Živá panenka (TV film)
1999 Arrangement, The
Srdeční záležitosti (TV film)
Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Dítě na prodej (TV film)
Mummies Alive! The Legend Begins
1997 Jitters (TV film)
Vampire Hunter
Vánoční přání (TV film)
1995 Cyberjack
1994 Flinch
1993 Dying to Remember (TV film)
Odd Couple: Together Again, The (TV film)
Sherlock Holmes Returns (TV film)
1991 Our Shining Moment (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
1990 V časové tísni
1986 Spot Marks the X (TV film)
1985 Brotherly Love (TV film)

TV seriály

2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Two: Silent Night, Deadly Night (S02E09)
Chapter Twenty: Tales from the Darkside (S02E07)
Chapter Eighteen: When A Stranger Calls (S02E05)
další epizody (7)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Stará známá (E08)
2013 Package Deal (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
2007 Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)
2006 Fantastic Four (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Pucca (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Psí kamarád (S04E14)
2004 Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Noční ptáci (S01E12)
Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
House of Shadows/One Hand in the Till/Teasdale's Motor Car/The Vision/The Grave (S04E05)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Dar z nebe (S01E01)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Dovolená (S02E17)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
1997 Mummies Alive! (TV seriál)
Super Dave's All Stars (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
F. Emasculata (S02E22)
1994 Street Sharks (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Double Dragon (TV seriál)
Hurricanes (TV seriál)
1992 Battletoads (TV seriál)
Jack's Place (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
The New Adventures of He-Man (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Camp Candy (TV seriál)
Captain N: The Game Master (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace