Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

S hodně odřenýma ušima. Vůbec, John nemá po Tenetovi nějak extra štěstí na výběr filmů a o Alicii už raději ani nemluvím. Nejsou sice spolu ve filmu nějak dlouho, ale naprosto zde chybí jakákoliv vzájemná chemie. Zbytek vyplní už jen klasicky (pod)průměrný příběh všichni na jednoho a jeden na všechny, který sice není nějak originální, ale je aspoň uvěřitelný (honičky, souboje) a to je asi jediný důvod, proč jdu nakonec na tři hvězdy. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: No musím uznať že po tých dosť útočných recenziách som od toho nečakal veľa a dostal som dosť. Áno nie je to žiadny Bourne ale príbeh to má, je síce predvídateľný ale má jeden pre mňa celkom nečakaný zvrat. Čakal som, že chlapca uniesli politický oponenti a nie partia mafošov ktorým premiér dlžil keš. Washington fajn, síce to ako sa v poslednom akte prepne do fightera je trošku zvláštne ale okrem tej debilnej scény skoku na auto sa to dá akceptovať a na druhú stranu aj aj by som o život bojoval takže netreba sa až tak diviť. Vikander je tu na to aby nalákala ľudí ale rýchlo umrie. Tož je politika netflixu nalákať na známe tváre ale rýchlo ich odpraviť alebo ukázať až v poslednom akte aj to málo ako v prípade Holbrooka. Proste sa šetrí ale to nevadí pretože napriek tomu spokojnosť. 4* ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Nesmrteľný černoch bez mimiky pobehuje po Grécku. Tešil som sa na Aliciu, bohužiaľ po 10 min. ju už neuvidíme, iba ďalšieho černocha, ktorý nevie hrať a skazil celý zážitok z možno úspešného filmu. Zapletie sa do politickej hry, behá si s prestrelenou rukou, následne ho dobodaju nožom, behá ďalej agent z ambasády, ktorý ho má na muške sa radšej nechá od neho utlct rúrou a najväčší gól keď s prestrelenym bruchom skočí zo 6teho poschodia rovno na auto, nič sa mu nestane a ešte ide mlátiť chlapa v aute - toto nemyslíte vážne! Všetci naokolo výborné zahrali, ale toho becketta ste si mohli odpustiť a dať rolu niekomu skusenejsiemu, ktorý by aj reprezentoval film a nie ťahal do sraciek. Jeden záber na holate chrbty v posteli. ws ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Místy umělé natahováné, koukatelné ač do děje to člověka moc nevtáhne, celý film koukáš, jak muž v barvě, která ti pomůže se ucházet o nějakou filmovou cenu sebou hází ze strany na stranu, něco přeskakuje nebo padá a každou chvíli jí od někoho koupí, když Teda zrovna neslintá. 2* za prostředí a jakousi surovost zpracování. ()

papadoce odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takto nejako vyzerá filmové dno. Netflák opäť ukázal, že nepozná hranice tuposti. Mladý Washington je živým dôkazom toho, že jablko môže nielen padnúť ďaleko od stromu, ale že sa môže dokonca na jabloni urodiť pagaštan a môže sa zagúľať ďáááleko do kravského lajna a tam zhniť. Ďalším skvostom tohto ultra sk*****ného pokusu o krimi srillerík bola hudba, alebo teda jej zmutovaná odnož. Niečo tak špatného som vo filme nepočul už asi roky. No a aby toho nebolo úplne málo, tak pár minút pred koncom sa režisér Ferdo Cito Filmarín spolu so scenáristom Kevinom Ryžou triedy A., pokúsia polomŕtveho diváka ubiť trojposchodovým načasovaným skokom na idúcu Daciu. Ježiši Kriste. Byť gréckym občanom, tak by som vysúdil od Netfláku za hanobenie krajiny a jej obyvateľstva aj gate toho skurvysyna čo toto celé produkoval a zožral mi mojich vzácnych 108 minút (slovami stoosem) života, plus 6 min. na komentár samozrejme. Že sa ja Jebonis NIKDY nepoučím. A že v tomto braku hrala Alicka Vikanderová, to jej neodpustím. Ak teda nemáte alzheimera alebo inú silne vyvinutú superschopnosť rýchlo zabúdať, nepozerajte to. Bolí to. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama