Reklama

Reklama

Queen & Adam Lambert: The Show Must Go On

(TV film)
  • Velká Británie The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story (více)

Obsahy(1)

Příběh úžasného spojení britské rockové legendy a amerického pěveckého talentu... Legendární britská rocková kapela Queen zůstává na vrcholu, byť už to vypadalo, že své místo bude mít hlavně v hudebních encyklopediích. Jenže spojení s talentovaným Adamem Lambertem a oceňovaný film Bohemian Rhapsody vrátily kapelu do záře reflektorů a srdcí fanoušků. Dokument mapuje období po smrti Freddieho Mercuryho a způsob, jak se s ní zbylí členové skupiny vyrovnávali. Nejlepším lékem se nakonec ukázalo spojení s účastníkem talentové soutěže American Idol. Adam Lambert se totiž projevil nejen jako fantastický zpěvák, ale i jako mladá krev, která vrátila kapelu na světová podia. Přestože ve filmu uvidíme autentické výpovědi členů kapely, Adama Lamberta a dalších hvězd, tím hlavním ale zůstává úžasná a generace překračující muzika. (Česká televize)

(více)

Recenze (24)

Flego 

všechny recenze uživatele

Queen bol fenomén a bude stále. Jedna z najlepších kapiel (pre mňa najlepšia) sveta nemôže nikdy vymiznúť z nášho sveta. Zmŕtvychvstanie po Freddyho smrti je obdivuhodné a vďaka nezlomnej viere a náhodnému stretnutiu s americkým talentom Adamom Lambertom je Queen stále živý. Dokument reflektuje na slávne časy, ale venuje sa hlavne ceste k novým začiatkom. P.S. Už sa teším na živé stretnutie na koncerte v Londýne 17.6.2021 v rámci turné The Rhapsody Tour. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Kdo je Adam Lambert? Tak teď už znám odpověď. Je to "novej" zpěvák jedny z nej kapel ever. Neměl sem v plánu se na tohle takle v sobotu večer dívat, ale skončil Zaklínač a tohle hnedle dávali. Tak sem to sjel uplně bez problému celý. Je tady spoustu novejch rozhovorů, ale i starejch s Fredim. Taky je tady pohled na to jak se spolu potkali, ale jak i po smrti Frediho nevěděli co sami se sebou. Našli se v podobný píčovině jako je česko hledá superstár, no vidíš, i takle se dá dostat do Queen. Za mě zpívá fakt parádně. Už jjen to, že o něm Brian May a Roger Taylor řeknou, že je to nejlepší zpěvák na Světě asi něco znamená. Dokument výživnej, velmi informatiní a pěkně poskádanej. Queeen jsou fakt pecka! Jo a von je to taky homosexík :o) ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

1 - Musím povedať, že až do zaradenia tohoto dokumentu do televízneho vysielania som netušil, že nejaký Adam Lambert existuje, ani že Queen už zopár rokov znovu koncertujú po svete. 2 - Patrí k veľkým iróniám našej doby, že jedna z najšpecifickejších kapiel hudobnej histórie našla svojho nového speváka v komerčnej talentovej súťaži. 3 - Všetci zúčastnení sú naozaj veľkí sympaťáci a človek im to praje, navyše Adam je naozaj hviezda, na ktorú radosť pozerať. 4 - Toho uisťovania, že nikto iný na celom svete ale naozaj nemá taký neuveriteľný hlas už bolo ku koncu trocha moc, 5 - aj keď musím uznať, že po prepočúvaní Lambertových albumov som náchylný tomu veriť. 6 - Hovorím si, že keď už im to spolu tak eňo-ňuňo úžasne ide, že sa našli, hneď si sadli a celý vesmír zapracoval, aby aj mileniáli mohli zistiť, čo to je ten Queen, čo takto skúsiť napísať nejaké nové pesničky miesto mlátenia zlatého prasaťa starých hitov do omrzenia ? ()

nascendi

všechny recenze uživatele

Vydarený dokument o neuveriteľnej náhode, ktorá spojila Adama Lamberta so zvyškom hudobníkov skupiny Queen, ktorá už bola prakticky v stave klinickej smrti. A podarilo sa takmer nemožné. Queen s Adamom Lambertom oslovili ďalšiu generáciu fanúšikov a napriek nenahraditeľnosti Freddieho Mercuryho dokázali "káru táhnut dál". ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Vydařený dokument, který dává nahlédnout do toho, co stálo za tímto fenomenálním spojením legendární skupiny a talentovného zpěváka a performera. Musím říct, že jsem o tom mnoho nevěděla, ale po shlédnutí si u mě jak zbylí aktivní členové Queenů, tak Adam Lambert získali o to větší respekt. Jasně, Freddie je nenahraditelný, ale to by nemělo bránit talentovaným umělcům vystupovat i nadále a tvořit tak nové nezapomenutelné zážitky - jak pro sebe, tak pro obecenstvo, které si je žádá. Za mě jde o báječný revival nesmrtelných hitů v novém podání. Adam Lambert získal své místo mezi Queeny naprosto zaslouženě. ~(4,0)~ ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama