Reklama

Reklama

Avantgarda

  • Čína Ťi sien feng (více)
Trailer 1

Prvotřídní bezpečnostní agentura Vanguard může být vaší jedinou nadějí, pokud si vás vyhlídli nejnebezpečnější kriminálníci na světě. Během ochrany jednoho z klientů a jeho dcery se ředitel firmy sám zúčastní extrémně složité akce. Ohromující souboj se odehraje na třech kontinentech. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

radaza 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadina. Když pominu nepovedeného digitálního lva a spoustu nelogičností, tak jsou ve filmu naprosté nesmysly, které při tom pro děj nemají žádnou funkci, např.prohlížení rajek v Africe, když při tom jde o ptáky žijící na Nové Guinei. Nechápu. Jackie Chan by to měl zabalit nebo dopadne jako Seagal nebo Cage. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Při zběžném procvakání mi to přišlo jako ptákovina. Když jsem si to ale normálně pustila a poznala příběh, bylo to lepší. Je to však pořád typ Jackieho filmů z posledních let jako Kung fu Yoga nebo Čínský zvěrokruh. Tentokrát se podíváme do Londýna, Afriky, fiktivního arabského státu Jiadebala a Dubaje. Na pohled líbivý, různorodé akce dost - bitky, přestřelky, honičky na suchu i na vodě, Jackie něco předvede, ale většina je na mladší generaci. Děj je jednoduchý, odsýpá a nebylo tam nic, co by mi přišlo vyloženě přehnaný nebo trapný. Přesto se nemůžu zbavit pocitu lacinosti. Seriózní příběh s akcí je nahrazen líbivým pozlátkem. Přeloženo. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, že Jackie chodí do náročných produkcií, ktorú ale nie sú len tupé akčňáky a bojovky, ale poukazujú aj na globálne problémy. Tu vidieť hodiny práce na CGI efektoch, choregrafiách, je to skvele situované po svete, zaujímavé prostredia a mladí, šikmí bijci, ktorý sa toho neboja. Je ale smutné, že je to lepší film o autách ako posledné diely FaF. Chan už má svoje odbojované, ale ako mentor funguje skvelo. Opäť vtipné, s rozumnou minutážou, neustálou akciou a gradujúcim dejom. Rád by som dal viac, ale niektoré efekty boli rušivé a myslím, že už sú lepšie spôsoby, ako to naanimovať. Nebol som však znechutený a ani sklamaný. 3 z 5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan jednoducho nestarne. Tak blízko ku sedemdesiatke ešte stále nechce spomaliť. Síce už neskáče toľko ako počas tých aktívnejších čias, ale aj tak to, čo predvádza, je niečo neskutočné. „Vanguard“ je jednoduchým a nekomplikovaným akčným filmom, ktorý má jasný a jednoznačne predvídateľný scenár. Pohodové akčné scény a akrobatické kúsky v mierne oľahčenej verzii (aj keď sa to na prvý pohľad nezdá). Osobné hodnotenie:  70% (***) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan jako šéf agentury, která jede akci po celém světě proti únoscům svého klienta. Jackie řídí a jeho mladší kolegové zajišťují akci. Není to tak retardované jako Kung-fu yoga, ale tohle by se mi líbilo asi ve dvanácti. Pestré, barevné jakože veselé za hodně peněz - takový Happy meal ve filmovém balení. Já chytnul averzi na tenhle film hned v první sekundě, když tam najelo logo China filmu se třemi postavičkami jak budovatelský Stalinův pomník na Letné kdy jeden s pěstí vpřed, druhý se samopalem a třetí se srpem. Už tohle mi zaselo semínko, že ten film budu špatně hodnotit . ()

Galerie (89)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích zazní píseň „Ambition In My Chest“, kterou nazpíval Jackie Chan. (Rominator)
  • Během natáčení scény na vodním skútru se Jackie Chan po pádu zaseknul pod hladinou a málem se utopil. Na pomoc mu ale naštěstí rychle přispěchali záchranáři, takže se mu nic nestalo. (Duoscop)

Reklama

Reklama