Reklama

Reklama

Avantgarda

  • Čína Ťi sien feng (více)
Trailer 1

Prvotřídní bezpečnostní agentura Vanguard může být vaší jedinou nadějí, pokud si vás vyhlídli nejnebezpečnější kriminálníci na světě. Během ochrany jednoho z klientů a jeho dcery se ředitel firmy sám zúčastní extrémně složité akce. Ohromující souboj se odehraje na třech kontinentech. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická vec od Jackieho Chana, ktorého v akčných scénach už pomaly nahradzujú iní statní čínski bojovníci s ľahko zapamätateľným menom typu Yang Yang. Akčňák, v ktorom fanúšikom tohto typu nebude nič chýbať, nie je to prehnané, tempo je rýchle a stopáž tak akurát. V bojových scénach znie dobrá hudba. Fanúšikovia budú spokojní. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Soukromá bezpečnostní agentura Vanguard v jejímž čele stojí Tang (Jackie Chan), musí z Omarova zajetí zachránit svého člena a dceru bohatého čínského obchodníka... Jackie Chan se sice v úvodních titulcích objeví na prvním místě, ale je pouze jednou z hlavních postav. Jackie nechce svoje skalní fanoušky zklamat a ve třech akčních scénách něco málo předvede. Náročnější scény tak musí obstarat omladina, která si nevede vůbec zle. Záběry s digitálním lvem Charliem měly různou kvalitu a nejhůře to vypadalo při pohybu. Při finální automobilové honičce bylo občas patrné nepřirozené zrychlení a nevypadalo to dobře. Film není po akční stránce úplně špatný a největší slabinou je samotný příběh. HODNOCENÍ 40% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Taká nevinná ale žiaľ aj ničím nevybočujúca zo šedého priemeru Jackie Chanovka. Slušná akcia, aspoň tá hand-to-hand. Naopak CGI pri autách sú na úrovni cca 20 rokov starých filmov, čo zamrzí. Ale inak som vďačný za každý kúsok, kde sa ešte Jackie Chan objaví, lebo je to pojem, ktorý keď raz odíde, už ho tak ľahko nikto nenahradí. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, že Jackie chodí do náročných produkcií, ktorú ale nie sú len tupé akčňáky a bojovky, ale poukazujú aj na globálne problémy. Tu vidieť hodiny práce na CGI efektoch, choregrafiách, je to skvele situované po svete, zaujímavé prostredia a mladí, šikmí bijci, ktorý sa toho neboja. Je ale smutné, že je to lepší film o autách ako posledné diely FaF. Chan už má svoje odbojované, ale ako mentor funguje skvelo. Opäť vtipné, s rozumnou minutážou, neustálou akciou a gradujúcim dejom. Rád by som dal viac, ale niektoré efekty boli rušivé a myslím, že už sú lepšie spôsoby, ako to naanimovať. Nebol som však znechutený a ani sklamaný. 3 z 5 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan jako šéf agentury, která jede akci po celém světě proti únoscům svého klienta. Jackie řídí a jeho mladší kolegové zajišťují akci. Není to tak retardované jako Kung-fu yoga, ale tohle by se mi líbilo asi ve dvanácti. Pestré, barevné jakože veselé za hodně peněz - takový Happy meal ve filmovém balení. Já chytnul averzi na tenhle film hned v první sekundě, když tam najelo logo China filmu se třemi postavičkami jak budovatelský Stalinův pomník na Letné kdy jeden s pěstí vpřed, druhý se samopalem a třetí se srpem. Už tohle mi zaselo semínko, že ten film budu špatně hodnotit . ()

Galerie (89)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích zazní píseň „Ambition In My Chest“, kterou nazpíval Jackie Chan. (Rominator)
  • Během natáčení scény na vodním skútru se Jackie Chan po pádu zaseknul pod hladinou a málem se utopil. Na pomoc mu ale naštěstí rychle přispěchali záchranáři, takže se mu nic nestalo. (Duoscop)

Reklama

Reklama