Reklama

Reklama

Beats

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý hiphopový zázrak August Monroe se v chicagské čtvrti South Side s pomocí nečekaného mentora snaží překonat zničující úzkost a nastavit nové hranice kreativity. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak mi ty drsný hip hopový beaty k tomu klukovi neseděly. Anthony Anderson je totiž cokoliv, jen ne drsňák. Příběh se mi ale docela líbil. Líbilo se mi, jak tvůrci popisovali ten drsno svět, do kterého Anthony úplně nepatří. Působilo to hodně reálně a i když měl film klasické motivy životního dramatu, závěr za tu hodinu a půl docela stál. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Blbý na tomdletom filmu je, že v 2019 vznikly Beats filmy dva. No a já si chtěl sjet samozřejmě ten druhej. Takže na to čumim jak čerstvě vyvoraná kráva Milka uprostřed tříproudý dálnice, no anějak tomu nerozumim, páč v tom hledám ten druhej Beats. No a jak jsem byl nasranej, tak jsem byl zároveň línej rozmlátit televizi, a nakonec jsem došel k názoru, že to celý dává smysl, krom teda toho, že tam snad nehraje jedinej bílej herec.. no a že si to tři hvězdy zaslouží. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Teenager (Khalil Everage) vytvoří nepravděpodobné přátelství s chlápkem z ochranky (Anthony Anderson). Propojeni vzájemnou láskou k hip hopu se pokouší zbavit svých démonů minulosti a prorazit do městské hudební scény. Film má familiární jazyk násilí. Je to solidní hip hopový žánrový obrázek, o tom jaký může být jedovatý strach, který dává černé hvězdě Andersonovoi šanci zazářit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripomenulo film Hustle & Flow. Ďalší film o nadaných hudobníkoch, ktorý sa snažia dostať z geta. Tentokrát mladík, ktorému zabili sestru a tak má problém vyjsť z bytu a exproducent, ktorý si skurvil kariéru a snaží sa dostať späť na vrchol. Postupne spoja svoje sily a obidvaja si polepšia. Proste štandardná rozprávka, ale s netypickou témou, takže to celkom zaujme. Ústredná dvojka je tiež sympatická. Okrem nich ešte zaujme Paul Walter Hauser ako klasický nenažraný producent. Z Hausera sa pomaly ale isto stáva stúpajúca hviezda, ktorá zažiari v každom filme v ktorom sa objaví. Celkovo to je nadpriemerná dráma so zaujímavou zápletkou. Hustle & Flow bolo o triedu lepšie, ale aj Beats za zhliadnutie stojí. 6/10. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

"Don't need a whole lot of love, I just need that shit from you" ***** August si to ide vo filme jak pan ***** https://www.youtube.com/watch?v=R53TwJN5wzg ***** Sedemnásťročný talentovaný mladík August (Khalil Everage) trpiaci smrťou svojej sestry Kari (Megan Sousa) sa stretne s bývalým manažérom Romelom (Anthony Anderson), ktorý sa snaží dostať späť do hry v hudobnej brandži. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Chicagu (Illinois, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama