Reklama

Reklama

Project Ithaca

  • Kanada Grim Trigger (pracovní název)
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné, už jenom kvůli tomu, že se to skoro celé odehrává v jedné uzavřené místnosti (a tady to i docela funguje). Pravda, u dialogů to místy drhlo, ale že by se vyloženě nepovedly, to se říct nedá. Většina postav vůbec není špatná, dokonce se tu dá i někomu fandit, zajímavý je i příběh, i když od konce jsem čekal něco jiného, když to celou dobu bylo tak minimalistické. Navíc mi přijde, že 33% je tu strašně málo, ale jestli tu hodnotilo několik individuí, co viděli z celého filmu jenom 5 minut, tak se ani není čemu divit. 3* ()

septic 

všechny recenze uživatele

slušný podprůměr mimozemského sci-fi. Člověk rozhodně nemůže upřít ambice, které to má. Celý nápad je dobrý, závěr není špatný, efekty by mi stačily taky, ale základní kámen úrazu je bohužel v obsazení a atmosféře. Herce už jsem viděl tisíckrát horší, ale není to natočené tak, aby jedna místnost a šest lidí vytvářelo prostředí, ze kterého přejíždí mráz po zádech. Hodnocení mírně úmyslně nadhazuju kvůli mamrdům, kteří jsou objektivní jak turecké zprávy ()

Reklama

st.cooper 

všechny recenze uživatele

Čech , Rus a Němec,,, né tak jinak Kanaďan a Kanaďan a další Severoameričan a ještě i Severoameričanka . se hádají v jakem si stísněném prostoru kdo je staršího data.Jeden se tam dostane když to zrovna dělá jiná slečna zase když už má po tom jinej típek co vyjebáva z ostatní má a ještě jeden co zase vyjebali s ním a pak ještě paní učitelka. a do toho ještě jakásí vesmírná potvora která se při tom náramně baví.Ano dal jsem to dokonce ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uvězněná partička lidí z různých časových etap se hádá, jestli a proč je unesli emzáci. Najde se tu několik solidních momentů a nápad s filosofickým podtextem zase nebyl úplně blbý, ale filmařům vůbec nešly dialogy, na kterých měl příběh stát a na efekty, které to mohly alespoň trošku zachránit, zase nebyly peníze. A příliš se nepovedl ani casting. Sice to není to nejhorší, co v rámci nízkorozpočtových sci-fi z Kanady přišlo, ale bída to je. 15% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Kurnik ty zdlouhavé debaty mi pily krev. Ty retrospektivy taky. Takže nakonec zůstalo to dobré ve filmu asi ve dvaceti procentech. To je deset za téma, a deset za těch pár efektů Ovšem to je tak asi vše, co mohu dát. Jediná akční scéna je přerušovaná rozhovorem dvou bab. Takže 20 % za film, který měl šanci na hodně lepší hodnocení. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama