foto

John Novak

  • nar. 9.9.1955 (63 let)
    Caracas, Venezuela
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nezvaný návštěvník (TV film)
2015 Killer Photo (TV film)
2013 Zásilka
2012 The Movie Out Here
2011 Thor: Příběhy z Asgardu
2009 Robin Hood: Za Sherwoodským lesem (TV film)
2007 BloodRayne 2: Vykoupení
Boj
Condor, The
2006 Dr. Dolittle 3
Nepohodlný svědek (TV film)
Pronásledovaná (TV film)
2005 Na svátky doma (TV film)
2004 Pokrevní msta
Prasklina (TV film)
2002 Matthew Blackheart: Monster Smasher (TV film)
Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
2001 L.A.P.D.: To Protect and to Serve (TV film)
Pán kouzel - Ďáblův kámen
2000 Mimo čas (TV film)
Phantom of the Megaplex (TV film)
1998 Crimes of Passion: Nobody Lives Forever (TV film)
Čest a sláva (TV film)
1997 Dog's Best Friend (TV film)
Odvážné srdce
Sopka: Hořící sníh (TV film)
Volání divočiny (TV film)
1996 Boj s časem (TV film)
Darkman III: Na život a na smrt
Podzemní komando (TV film)
Vražedná přítažlivost
1995 Brothers' Destiny (TV film)
Fight for Justice: The Nancy Conn Story (TV film)
Pád letu 174 (TV film)
1994 Frostfire (TV film)
Legenda o vášni
1993 Dítě navíc (TV film)
Mořský vlk (TV film)
Zrozen k rychlosti (TV film)
1992 Den'ei šódžo Video Girl AI
Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
1989 Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
T a T
1988 Návrat neuvěřitelného Hulka (TV film)
1986 PTT jednotka: Plíživé nebezpečí (TV film)
1985 The Blue Man (TV film)
1983 As You Like It (TV film)
1967 Las amiguitas de los ricos

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Magnificent Eight (S01E11)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Remember the Titans (S08E16)
2011 Svatyně (TV seriál)
Monzun (S04E04)
2008 jPod (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Šósó (E28)
Júkai (E27)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Seššoku (E09)
Fantastic Four (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Podzemí (S06E09)
2005 Na Západ (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Konec fotbalisty (S04E13)
2004 The Collector (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Grace (S07E13)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Svědek minulosti (S06E20)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
2000 X-men: Začátek (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Ztráta spojení (S02E10)
Kříž Voodoo (S02E09)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
1998 Born Free (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Touha srdce (S03E08)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
Krajní meze (TV seriál) - herec, a.z.
Hlas rozumu (S01E21) - a.z.
Právo na život (S01E20)
Já, robot (S01E18)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pod vlivem alkoholu (S04E12)
MacGyver (TV seriál)
Desetiprocentní řešení (S05E09)
Odpadlík (S04E18)
1988 Válka světů (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zóna smrti (S03E11)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Fear and Loathing with Russell Buckins (S02E12)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace