Reklama

Reklama

Železný ochránce

  • Čína Super Bodyguard (více)

Obsahy(1)

Po smrti svého mistra přichází mladý bojovník (Yue Song) do města za svým dávným přítelem Ťiangem (Yu Xing) a začne pro něj pracovat jako bodyguard. Jeho prvním úkolem je chránit rozmazlenou a bohatou Fa-jie, kterou se snaží unést nepřátelé jejího otce. Zjišťuje, že s Fa-jie ho spojuje víc, než si myslel, a konečně se dokáže vypořádat se svou minulostí. (LangiJ)

(více)

Recenze (21)

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Nemohu tomu upřít staré dobré shaolinské kouzlo - nesmyslně obtížný trénink jež vám propůjčí moc hlasitého úderu s nadlidskou silou, odmršťující nepřátele minimálně metr daleko. Zde je to i s bonusem v podobě ohozu á la Šupák a páru hustokrutopřísných botek. U první scénky jsem si říkala, že snad nebude až tak zle a poletujícím záporňákům jsem se smála až jsem se za břicho popadala. Pak se objevila ta rozmazlená ochechule, kde byl hereččin výkon k zalknutí. Načež boryš sundal po letech botky a kosil ty chudáky těma smrdutejma haksnama v masívních počtech. Kolečková scénka, která mi připomněla našeho křečka při jeho nočním bodybuildingu, byla už k pláči než k popukání. Těžko říct, co tím Yue Song zamýšlel. Možná to byla snaha o novodobou verzi starých prďáckch hong kongských kung-fu filmů? Možná chtěl být jako Stephen Chow a jeho Kung-fu mela? Možná zapomněli na začátku filmu upozornit, abychom nejprve zkouřili pořádnýho jointa? Kdo ví...podle mě se to zrovna nepovedlo. 2* ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Má to nešťastný scenár, ktorý ubieha nezmyselne k nezmyselným vyústeniam. Boje miestami svojou zaprášenosťou a živelnosťou pripomínajú raid, ale tamten laná nepotreboval. Celkovo je absencia strihača na filme badateľná, radenie scén a retrospektív je povedzme amatérske. Agitka ázijských motívov, postupov a konaní postáv je ako vždy vzdialená mne Európanovi. A tak opäť po ikstý raz pozeráme len na to, ako 50 ľudí sa rozbehne voči hrdinovi, ten len raz udrel a 50 ich zabil. A potom zase tí istí behajú naproti a zase. A repeat takých 15 minút. Hrdina neje nepije a dôjde aj na Vranu. No ale to je už iný príbeh. (videné 03.06.2018, YT) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ma to primitivny nefunkcny dej v ktorom sa dospele postavy spravaju imbecilne jak pubertiaci a k tomu to je podane spôsobom, ze chvilu sa to berie neskutocne vazne a hned na to to vyzera jak groteska a tak sa to neustale strieda dookola. Zachranit to mohli aspon bitky. Akteri su evidentne neskutocne nadani. Choreografia je kvalitná, obsahuje aj pôsobive akrobaticke kusky, vyzera kontaktne a ani by mi prilis nevadilo, ze je brutalne predratovana, keby bola natocena kvalitne. Ale pri kazdom chvate sa minimalne dvakrat strihne na iny pohlad kamery a väcsinou este viackrat. Nie je to uplne neprehladne, len to pôsobi otravne az neprijemne. Nieco ako tie sracky od Megatona. Skoro to vyzera jak bitky v kreslenych rozpravkach, takze ani nepôsobia drsne. Skôr komicky a pre mna az trapne. Vysledkom je nefunkcny film, ktory vyzera ako jeden nekonecny trailer v ktorom sa neustale bleskovo striha z jednej bitky na druhu. 2/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh, ale parádní akce. Hlavní hrdina za sebe nechává mluvit své pěsti a kopy. Hodně dlouho jsem takovýhle bitkaření neviděla. V ostatních ohledech to sice trochu pokulhává, ale tý akce je tam tolik, že to vynahrazuje. Hlavní dvojka byla sympatická a některé hlášky se fakt povedly. Přeloženo. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Čínský terminátor zasahuje ! Jak jinak si mám vysvětlit, to že protivníci lítají kilometr po úderu. Na letecké souboje ani tak moc nedojde, ale hlavní hrdina posílá nepřátelé, fakt hodně daleko. Navíc záporáci, u toho ještě vydávají divné zvuky, jako "jaaa" "jeee" a také "íííííí" a často se u toho tváří dost divně, přímo legračně, v té kleci to byl výraz trollingu. A taky je dobrý, že když dá hrdina úder, tak se ozve zvuk úderu a to je podle mně úžasný, jako když tvůrci dokáží zachytit zvuk úderu. Ale abych nekřivdil, akce ve skladišti je slušná, ale ta finální už tak ne, hlavně hrdina běhá kolečka a přes speciální nepřátele přejde docela lehce. A finální bitka ? Tak to je terminátor vs terminátor. A byť tenhle typ příběhu, už tady byl, ale takhle špatně zpracovaný..........že ho zmiňovat ani nebudu, jelikož to považuji za urážku inteligence. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno