Reklama

Reklama

Tlapková patrola

Trailer

Obsahy(1)

V Adventure Bay se schyluje k velké události. Neohrožená Tlapková patrola totiž zažije svoje nejnovější a speciální dobrodružství v kinech na velkém plátně. Kluk Ryder a jeho psí záchranářský tým představí úplně nové epizody, ve kterých bude mít své místo a důležitý úkol každý z členů skupiny a jeho zvláštní schopnosti. Tedy požárník Marshall, technik Rubble, policista Chase, mechanik Rocky, vodní záchranář Zuma i letecká záchranářka Skye. Tlapková patrola má vždy správný směr a vždy najde řešení. Ať se stane cokoliv, Ryder a tlapkový tým nakonec zachrání situaci. Tentokráte si psí parta záchranářů bude muset poradit s nešťastnými tučňáky, kteří přistáli v lodi na nesprávném místě a potřebují se dostat do svého mrazivého domova. Pokusí se přijít na kloub tomu, co trápí krávu Bettinu, zachránit auto uvězněné na rozbitém mostě, vyřešit situaci s majákem a velkou nákladní lodí a taky zkusí uvést do pořádku zmatek, který ve městečku způsobila velká soutěž melounů. Úkolů je více než dost, takže tlapky vzhůru do akce! Už žádný pláč a žádný vztek, Patrola má na vše lék. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

KukulienkaHO odpad!

všechny recenze uživatele

"Film" Labková patrola sa skladá zo šiestich seriálových epizód. Kto nepozná seriál, ako aj ja, bude v tom stratený. Moje hodnotenie je odpad! nie preto, že by to bolo až tak hrozné a nepozeratelné. Je to z dôvodu, že takýto počin nemá čo v kine robiť. Nickelodeon skrátka chcel zo značky vyťažiť viac peňazí, tak pospájal doposiaľ nevidené epizódy dokopy a vytvoril z nich akože film. Čudujem sa, že mu to vôbec dovolili pustiť do kín. ()

Jackal07 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti samotnému seriálu, i když jsem nucen se na to s malou dívat (je fakt, že u toho stejně většinou usnu). Má to spoustu much od zastaralé animace po čím dál stupidnější zápletky, ale je to sem tam "akční", zdůrazňuje to partu, není tam žádné násilí, takže proč ne. Ale takhle vyždímat prachy tím, že bez ladu a skladu spojím pár epizod dohromady je trapné, trapné a ještě jednou trapné. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Labky získavajú nové schopnosti a tak sa celovečerné dobrodružstvo môže začať. Prevedenie: Labková patrola je priemerný animák z produkcie Nickelodeon, čo znamená jednoduchú animáciu, pestré farby, jasné postavy, ktoré si buď okamžite obľúbite alebo nie. Nečakajte vrstevnaté postavičky, tu je každý vykreslený od začiatku a viete, čo od neho čakať. Ale zvieratká sú farebné, majú zapamätateľné zamerania (požiarnik, technik, mechanik, poliš) a spolu im to ako-tak ladí. 35% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Klíčová věta zní: "Kluk Ryder a jeho psí záchranářský tým představí úplně nové epizody..." Zapomeňte totiž na to, že by si tvůrci dali práci s vymyšlením filmu nebo nedej bože spojili epizody "na pokračování" do celku, který by se uváděl jako film v kinech. Ani omylem, tohle je protě sled jednotlivých cca 10minutových epizod. A že by to třeba byly epizody nějak vizuálně vyumělkované? Zapomeň, trotle, a koukej sypat, od roku 2013 a už tehdy nijak oslnivých TELEVIZNÍCH kvalit jsme nic nezměnili, a chceme Tvoje prachy, nic víc, nic míň. Kdyby je alespoň nechtěli za epizody, které jsou co do logiky děje a základního zasazení silně pod úrovní toho, co si z první řady pamatuju jako celkem snesitelnou neškodnou zábavu pro děti, s roztomilými psíky v hlavních rolích. Pokud někdo nechá běžet děj za bílého dne, a pak ozřejmí, že tohle a tohle se může dít jenom v noci, tak je to známka naprosté retardovanosti, lenosti a ubohosti, kterou jsou schopné a ochotné přejít jen předškolní děti. Jinými slovy - pokud se Vám chce dát 180 za lupen plus nasypat chudákovi provozovateli multikina za nějaké ty pamlsky, nech sa páči. Mně ale prostě pořízení DVD "na furt" vychází jako výrazně lacinější podnik se srovnatelným benefitem v podobě dětského nadšení. A doma navíc budete dětem moci dopřát nějakou tu zdravější potravu:P Tohle je prostě od tvůrců srabárna první třídy, která si víc než 40% nezaslouží. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Televiznu Labkovu patrolu zerie cela nasa rodina, hlavne tej najmladsi kus a preto vylet do kina bol povinna jazda. Ale kto pricetny by cakal, ze v kine nedostane plnohodnotny filmovy kus, ale 5 serialovych dielov a k tomu uplne priserny slovensky dabing? Pri ohlaseni piateho dielu som mal pocit, ze si zoskrabem tvar od nudy a znechutenia. "Kinova" labkova patrola je dokonalym dokazom toho, co patri a co nepatri do kin. Je uplne absurdne, ze si toto niekto dovoli pustit do kinodistribucie a zostava pre mna len dufat, ze sa to nestane novym trendom. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama