Reklama

Reklama

Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám

(TV film)
  • USA From Star Wars to Star Wars: The Story of Industrial Light & Magic (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nahliadnite do zákulisia nakrúcania filmovej série Star Wars, jedného z komerčne najúspešnejších a najznámejších filmových projektov všetkých čias, ktorý ovplyvnil vývoj celého sci-fi žánru. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Fandíme ILM? Dobrá otázka...asi bychom měli, protože nebýt jich, spousta filmů by nebyla koukatelná...já vím, to je spousta filmů i tak, ale víte jak to myslím:)) Ale vážně - jako dokument opravdu klasa - žádný důležitý úspěch nebyl opomenut, ukázky z filmů byly patřičně efektní (aby taky ne), Mace Windu splnil svou úlohu, a co je nejdůležitější - ani na chvíli jsem se nenudil. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Tuctové, prakticky nic neříkající klasické televizní PRko. Možná tak dobré k zamáčknutí slzy při vzpomínce na tu památnou chvíli, kdy jsme se koukali na Lindu hamilton skrz hlavu Roberta Patricka. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príjemný dokument o ILM, jeho stručnej histórii, no najmä o nakrúcaní niekoľkých kultových scén, ktoré milujeme. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný a poutavý dokument v podstatě o tom, jak vznikla současná kinematografie, tolik závislá na CGI a dalších vizuálních a speciálních efektech, jenž nás provede veškerými milníky v historii (nejen) ILM. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument shrnující nejrevolučnější díla "Industrial Light and Magic" (ILM). Lucasovi a téhle jeho továrně na sny patří velký dík. Filmovou historii co se týče právě triků tvoří ILM už od roku 1977 (Star Wars Episode IV: A New hope)a až dodnes nás nepřestává překvapovat tím co svede =) a předvádí to nejlepší co předvést jde. Dávám 100% ()

Reklama

Reklama