foto

Allan A. Apone

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2022 Uncharted
2021 All-Star Weekend
Nekonečný
2020 Good Joe Bell
To poslední, co chtěl
2018 Dokonalá loupež
Paříž 15:17
V pasti času
2017 Dunkerk
Geostorm: Globální nebezpečí
Sandy Wexler
Útok mutantních mravenců
2016 Ben Hur
Captain America: Občanská válka
Zabít Reagana (TV film)
2015 Avengers: Age of Ultron
Hollywood Adventures
2014 22 Jump Street
Captain America: Návrat prvního Avengera
Marvel One-Shot: All Hail the King
Robocop
Star Trek: Prelude to Axanar
Řidičský průkaz
2013 Iron Man 3
Thor: Temný svět
2012 Bitevní loď
2011 Aréna
Hop
Kazatel Kalašnikov
Noc žraloka 3D
Ženy sobě
2010 Blbec k večeři
Iron Man 2
Odpočítávání
Parchanti
2009 Alvin a Chipmunkové 2
Bunker Hill (TV film)
Útěk na Horu čarodějnic
2008 Dům na špatné adrese
Iron Man
Jumper
Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
Spirit
V rytmu soulu
2007 Imperfect Union (TV film)
Pokoj 1408
Reportér v ringu
Zametač stop
2006 Hadi v letadle
Santa Claus 3: Úniková klauzule
V řetězech
Ve stínu pravdy
Země zatracených
2005 Coach Carter
Mariňák
Policajtem proti své vůli
xXx: Nová dimenze
2004 Country of My Skull
Klíč k vraždě
2003 Coaching the Minors
Lidská skvrna
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
Tenkrát v Mexiku
Zelené peklo
2002 Hra o čas
Incident
Star Trek X: Nemesis
The Comeback
xXx
2001 Formula 51
Scary Movie 2
Šílenec
2000 Any Given Wednesday
Drsnej Shaft
Krvavá volba
Vesmírní kovbojové
Vyvolený
1999 Big Brass Ring, The
Tři králové
Útok z hlubin
1998 Koule
Vyjednavač
Šerifové
Špinavý kšefty
1997 Město šílenců
Trojská válka
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
Desperado
Hologram Man
Last of the Dogmen
Statečný bojovník
1994 Námořní policie
První liga 2
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Gettysburg
Neuvěřitelná cesta
Odstřelovač
Srdce temnoty (TV film)
Šišouni v New Yorku
1992 California Man
Hlídka v Ardenách
Kuffs
1991 Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
Cena za krásu (TV film)
Operace Žralok (TV film)
Štěstí z 29. ulice
Žhavé výstřely
1990 Hodiny zoufalství
Rock Hudson (TV film)
Summer Dreams: The Story of the Beach Boys (TV film)
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Back Street Jane
CHUD II.
Cílová páska (TV film)
Jak se dělá televize
Nejtajnější agent (TV film)
Neónová říše (TV film)
Noc mrtvých (TV film)
Star Trek V: Nejzazší hranice
Černý déšť
1988 Pozemšťanky jsou lehce k mání
Tanec sladkých srdcí
1987 Nezvaný
Pohled do bělma
Vyšší škola strachu
1986 Eat or Be Eaten
Hunter's Blood
Mission Kill
Neon Maniacs
Ozbrojená odpověď
Vetřelci z Marsu
1985 Blázni a dobrovolníci
Dlouhé horké léto (TV film)
Návrat oživlých mrtvol
Splašený vlak
Vášeň v prachu
1984 Frankenweenie
Silent Madness
1983 Ocelová smrt
Zlatý tuleň
1982 Deadly Eyes
Meč a čaroděj
Parazit
Pátek třináctého 3
Tichá zuřivost
1981 Galaxie teroru
Hospital Massacre
Night Warning
Vítězství
Wacko
Zlořečení
1980 The Unseen
1979 Proroctví
Wise Blood

TV seriály

2019 All That (TV seriál)
Perpetual Grace, LTD (TV seriál)
A Sheriff in the Era of the Cartel (E10)
The Elements of an Epiphany (E09)
Fiveever (E08)
další epizody (10)
2018 Westworld (TV seriál)
The Passenger (S02E10)
Vanishing Point (S02E09)
Kiksuya (S02E08)
další epizody (10)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Fáze šest (S01E01)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Norové (S02E10)
Deštivé dny (S02E09)
Potěcha pro žaludek (S02E08)
další epizody (10)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
K nakousnutí (S01E01)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Dům, který postavil Jack (S01E13)
1995 Marshal (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Arbitrary Law (S02E09)
1988 Miami Vice (TV seriál)
Mirror Image (S04E22)
Deliver Us from Evil (S04E21)
A Bullet for Crockett (S04E20)
další epizody (13)
1987 Miami Vice (TV seriál)
The Rising Sun of Death (S04E09)
Like a Hurricane (S04E08)
Missing Hours (S04E07)
další epizody (22)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Forgive Us Our Debts (S03E11)
Streetwise (S03E10)
Baby Blues (S03E09)
další epizody (22)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Phil the Shill (S02E11)
Back in the World (S02E10)
Bought and Paid For (S02E09)
další epizody (12)

Dokumentární

2009 Michael Jackson's This Is It
2003 Biography: John Travolta (TV film)
Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
1999 Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám (TV film)
1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1985 Faces of Death III
1981 Faces of Death 2
1978 Faces of Death

TV pořady

2016 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2002 Hollywood Salutes Nicolas Cage: An American Cinematheque Tribute (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Město šílenců
1992 Kuffs
1979 Wise Blood

TV seriály

2019 Perpetual Grace, LTD (TV seriál)
A Sheriff in the Era of the Cartel (E10)

Dokumentární

1993 Making of 'Gettysburg', The

Producentská filmografie

Filmy

1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Příležitostné peklo

Scénografická filmografie

Filmy

1974 Baby Needs a New Pair of Shoes - set dekoratér
1973 Lemora: A Child's Tale of the Supernatural - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky