Reklama

Reklama

Yanka čeká dítě a má podivné chutě - na krev. Před devíti měsíci byla krotitelkou šelem. Z Afriky zrovna přivezli nového leoparda, kterého ale ostatní zvířata mezi sebe nepřijala. Yanka seděla osaměle ve svém cirkusovém přívěsu, o všem přemýšlela. Bylo hrozné počasí, strašná tma. Najednou se někdo vkradl do přívěsu... (Lucernafilm Video)

Recenze (49)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Strašlivá nudná kravina se špatnými ošklivými lidmi a herci, žádným příběhem ... trochu psycho a jedinné, na čem si tvůrci vyhráli, tak gore-scény, ale ty byly tak echt brutální a kvalitně udělané, že mi přišlo, že do toho filmu snad ani nepatří ... Jinak strašná kravina, vůbec se mi to nelíbilo, blbost za pár doláčů ... či franků,nebo čeho ... Nebrat ... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Toto nebylo vůbec špatné. Začátek v cirkusu mírně mdlý, ale postupem času se to slušně rozjede a závěr, kdy se dokonce dočkáme příšerky v celé její kráse, je dokonce velmi dobrý. Příběh nepřekvapí, je to tisící variace na téma člověk napadený nepřátelským parazitem, což ovšem vůbec nevadí, Baby Blood je o krvi a rozmanitých mordech. PS: Obsah hovoří o mladé krásce Yance, s čímž však rozhodně nemůžu souhlasit. Ona Yanka je extrémně nepřitažlivá. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dejová linka je totálne dementná.Herci strnulí a riadne nesympatický.Postavy hlavne tie mužské boli všetko kreténi,debili a Hajzli a žena je ich vrahom.Režisér tým chcel niečo povedať?Asi áno. Scénar primitívny,vobec to nedržalo po kope.Bolo tu veľa nedomyslených situácii a to hovoriace decko v bruchu ma po čase začalo veľmi nasierať .Gore efektnosť tu bola vyšperkovaná a bolo jej tu dosť a jedine tam som spokojný.Nechutnosť,brutalita a skromná logika to sú určite prednosti tohoto nezáživného braku.Tak konečne záverečné titulky,tak sa už môžem isť vyvracať. ()

wipschka 

všechny recenze uživatele

Na film se díky výborně zvládnutému gore (a možná i díky relativně krátké stopáži) fakt dobře kouká, ovšem bohužel pro film je jeho děj jaksi vyprázdněný a obávám se, že i když film obsahuje spoustu scén, které mají našlápnuto ke kultovnosti (nůžky, kyslíková maska/bomba, kdovícoještě), tak že za týden zapomenu, že jsem kdy Baby Blood viděla. I když musím uznat, že rozhovory mezi matkou a jejím milým parazitem byly roztomilé. Mimochodem, herečka sice není klasická "mladá kráska", jak je zde avizováno, ale lidi jako ona se (narozdíl od "mladých krásek") neokoukají. Herce podobného vzezření bych ve filmech uvítala častěji. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Z regálů videopůjčoven kdysi známý jako Krváček. Připadalo mi, jako by tohle natočila feministka, protože film ukazuje mužské plemeno jako špinavou a oplzlou chamraď. Všichni to jsou většinou agresoři, děvkaři nebo úchyláci, kdežto žena, i když je vrahem, je čistá a cílevědomá bytost. Na atmosféru se tu nehraje, za to gore scény stojí opravdu za to! Hlavně poslední třetina se totiž změní v nekontrolovatelný masakr, v němž se dostanou na řadu nejen klasické nůžky a nože, ale dojde i na opravdu nevídané smrtící hrátky s kyslíkovou maskou i kyslíkovou bombou! Děj sice stagnuje a herci pocházejí asi ze šapitó, ale stejně má tenhle snímek svoje kouzlo. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (4)

  • Přibližně ve 32. minutě je možné na ulici před domem zahlédnout bilboard, který poukazuje na volné pokračování filmu Baby Blood 2 (1994). (Rodriguez)
  • Aby tvorcovia ušetrili peniaze za stavbu kulís, scény odohrávajúce sa v cirkuse natočili v skutočnom cirkuse v meste Nanterre. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama