foto

Rémy Roubakha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Ordre des médecins
2017 Les Goûts et les couleurs
2015 Florida
On voulait tout casser
Rodina k pronájmu
2014 Coup de coeur (TV film)
2013 Hôtel Normandy
La grande peinture (TV film)
Loulou, l'incroyable secret
2012 Hénaut président
Oui, šéfe!
2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
Na mamuta!
Ya basta!
2009 Je suis heureux que ma mère soit vivante
Julie a Julia
2008 Belleville tour (TV film)
Clémentine (TV film)
Křížová palba
Mí přátelé, mé lásky
Nehanebné lásky Françoise Sagan
État de manque (TV film)
2007 Chrysalis
Darling
Enfin veuve
Maturita 70 (TV film)
Výstřel
2006 Porte-bonheur, Le (TV film)
Tajemné dítě (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Crime des renards, Le (TV film)
Cyrano de Ménilmontant (TV film)
Komisař
La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
Le triporteur de Belleville (TV film)
Un beau salaud (TV film)
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
Caution personnelle (TV film)
Dans la tête du tueur (TV film)
L'un contre l'autre (TV film)
2003 Mauvais rêve
Vítejte u Rozových
2002 Adolphe
Cesta
Et demain, Paula? (TV film)
Grande brasserie, La (TV film)
Idol
Kodex
Tři esa
2001 Belphegor: Fantom Louvru
Gregoir Moulin proti lidskosti
Hladová
La tortue (TV film)
Origine contrôlée
Pas vu, pas pris (TV film)
Tři králové
2000 Druhá tvář
Emmerdeuse, L'
La Taule
Selon Matthieu
Soudkyně Beaulieu (TV film)
Sur un air d'autoroute
Vatel
1999 Doggy Bag
Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
Gang des TV, Le
Le schpountz
Quasimodo d'El Paris
Un pur moment de rock'n roll
Une journée de merde!
1998 Blbec k večeři
La famille Sapajou - le retour (TV film)
Marceeel!!! (TV film)
Pod pokličkou
Qui mange qui? (TV film)
Un taxi dans la nuit (TV film)
Une semaine au salon (TV film)
1997 Bob Million (TV film)
La cible
Udavač
Un printemps de chien (TV film)
Zamilovaná čarodějka
À chacun son tour (TV film)
1995 Alice boit du petit lait (TV film)
Une femme dans mon coeur (TV film)
État des lieux
1994 Devět měsíců
Le tapis brûle
Paul et Virginie ou La clef du paradis
1993 Femme à abattre, La
Une femme pour moi (TV film)
1992 La rose noire (TV film)
Tout ou presque (TV film)
1991 Chaos
Duplex (TV film)
Génial, mes parents divorcent!
Secret de Sarah Tombelaine, Le
1990 Krváček
Le grand ruban (Truck)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
La Valse des pigeons
Langage des fleurs, Le
Un père et passe
1987 Lévy et Goliath
Moustachu, Le
1986 Paris minuit
Suivez mon regard
1981 La cassure
1980 Les amours du mal-aimé (TV film)

TV seriály

2014 Résistance (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2013 Les Limiers (TV seriál)
Prédateur (E05)
2012 Main Courante (TV seriál)
Intimité (E04)
Maladies d'amour (E03)
Fin de mois (E01)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le sang des farines (S05E02)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
A votre service (S03E02)
2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
Un film sans... (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Retour aux sources (S08E03)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
La Grande Vie (S03E04)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
La Parure (S01E02)
Confidences (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Homme au scalpel (S01E05)
Julie Lescautová (TV seriál)
Vybočení z mezí (S16E01)
2006 Homicides (TV seriál)
L'état de Grace (TV seriál)
2005 Trois femmes flics (TV seriál)
2004 C com-ç@ (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Nostradamova kletba (S02E16)
2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
Remise en cause (S03E01)
Úžasná rodina (TV seriál)
Le Grand Départ (S04E03)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
H (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
La Vocation d'Adrienne (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Touha po pomstě (S06E02)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah z parkoviště (S05E03)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
Quatre pour un loyer (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
1986 Rire de Caïn, Le (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky