Reklama

Reklama

The Banana Splits Movie

  • USA The Banana Splits (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chlapec Harley (Finlay Wojtak-Hissong) je velkým fanouškem dětského pořadu „The Banana Splits“. Na své narozeniny se spolu se svou rodinou zúčastní natáčení jedné epizody tohoto pořadu. Ve stejný den dojde k poruše zvířecích postaviček z titulní show, které začnou zabíjet návštěvníky i zaměstnance ve studiu. (Matros)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Aurus 

všechny recenze uživatele

8/10. První Fnaf film je za mě hodně dobrý a povedený film. Ty krvavé vraždy jsou strašně dobře a kreativně udělané a to je velkej plus tohoto filmu. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatické, hudba je výborná, vraždy jsou skvělé, atmosféru tento film má povedenou, napětí je zde docela časté, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Škoda je jen to že už asi nikdy pokračování nedostaneme. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbina s překvapivě legitimním gorem. Vlastně to bylo lepší, než jsem čekal. Hlavně mi je sympatické, že zde figurují postavy z reálného dětského pořadu z 60. let, díky čemuž je tahle jinak vcelku generická vyvražďovačka alespoň něčím zajímavá a osobitá. BTW: Příště bych prosil slasher s vraždícími Teletubbies, kteří jsou sami o sobě děsiví i bez sečných zbraní v rukách, takže by konečně mohli naplnit svá předurčení a netrýznit děti jen psychicky, ale i fyzicky. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Banana Splits Movie“ krásně převrací zlomek americké kultury, dává ji do nového kontextu a je krásně funkční. „The Banana Splits Movie“ je velmi krvavý film, jenž je navíc skvěle trikově proveden. Je to zábavné, je to cynické a je to prostě fajn. Ne, dějově to není nic nového, prostě pomsta pár postav, ale to, jaké byly postavy použity, to je super. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

V tradici Westworldu a podobných žánrových filmů, kde se mechanická zábavní atrakce splaší a začne likvidovat návštěvníky, je to zcela průměrný zástupce. Solidní trailer nalákal, ale je to vážně jen lacině natočená a nezručně napsaná blbina s tak černobílými a otravnými postavami, až to chvílemi rozčiluje. Nejvíc zarážející je však fakt, že když opomeneme bláznivý námět o vražedných chlupáčích, není to vlastně vůbec komedie. Žádný humor se ve scénáři nekoná, což mě na filmu asi nejvíc zklamalo. Přitroublá jednohubka, která zoufale postrádá výraznější odlehčení. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Príbeh o legit robotich postavičkách pre deti z Ameriky minulého storočia prerobený do edgy lacného hororu vykrádajúc série ako Saw, Five nights at Freddy's, Child's Play či It. Uvidieť toto ako pôvodný tvorca Banana Split, alebo Scott Cawthon podávam žalobu...Niekedy som fakt rád, že existuje niečo ako region lock. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama