foto

Sara Canning

  • nar. 14.7.1987 (30 let)
    Gander, Newfoundland, Newfoundland and Labrador, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sara se narodila 14. července 1987 v Ganderu v Newfoundland, Kanada. Je to dcera Wayna a Daphne Canningových. Vyrůstala v Sherwood Park poblíž Edmontonu ve státě Alberta. Mezi její velké zájmy patřilo divadlo.

Jako profesionální herečka začala hrát v osmnácti letech, začala studovat obecné umění na univerzitě v Albertě. Také absolvovala roční program herectví na filmové škole ve Vancouveru.

Ze začátku hrála v různých seriálech ve Vancoveru. V roce 2009 se objevila v malých rolích v seriálech SMALLVILE a KYLEY XY. Ve stejném roce začala nátáčet seriál THE VAMPIRE DIARIES, poté si zahrála v historickém filmu BLACK FIELD.

Kvůli natáčení THE VAMPIRE DIARIES se přestěhovala do Atlanty v Georgii, po ukončení účinkování v seriálu se z Atlanty odstěhovala.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2017 Prodigals
Válka o planetu opic
Welcome to Nowhere
2016 Hello Destroyer
On the Farm (TV film)
2015 Eadweard
2014 Najala jsem zabijáka
2013 Garage Sale Mystery (TV film)
I Think I Do
Right Kind of Wrong, The
2012 Hanin zákon (TV film)
2011 Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2009 Black Field
Come Dance at My Wedding (TV film)
Smrtící déšť (TV film)
Únos za bílého dne (TV film)
2008 Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
Tvrdá hra 3: Juniorská liga

TV seriály

2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Reptile Room: Part Two (S01E04)
The Reptile Room: Part One (S01E03)
další epizody (4)
Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
2016 Motiv (TV seriál)
Zásah zvenčí (S04E06)
2014 Remedy (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Under Color of Law (S04E08)
Elam Ferguson (S04E07)
Bear Man (S04E06)
Upíří deníky (TV seriál)
500 Years of Solitude (S05E11)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Departed (S03E22)
Lovci duchů (TV seriál)
The Slice Girls (S07E13)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
The Sun Also Rises (S02E21)
The Last Day (S02E20)
Klaus (S02E19)
další epizody (8)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Masquerade (S02E07)
další epizody (16)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
History Repeating (S01E09)
162 Candles (S01E08)
další epizody (6)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace