Reklama

Reklama

Vlak do Busanu 2

  • Jižní Korea Peninsula (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává 4 roky po vypuknutí zombie apokalypsy ve filmu Vlak do Pusanu (2016). Korejský poloostrov je zdevastovaný a bývalý voják Jung-seok (Dong-won Kang), kterému se podařilo uniknout ze zámoří, je pověřen návratem a nečekaným potkáním s přeživšími. (TommyZR)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (105)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla hodně zábavná zombie vybíjená,která velmi příjemně překvapila.Dvojka je ale bohužel z jiného těsta,které zrovna dvakrát dobře nenakynulo.Atmosféra jedničky je v trapu,příběh je poměrně stupidní - jakkoliv je to taková to zombie klasika - a co je nejhorší,díky skoro dvouhodinové stopáži je ze začátku vše zdlouhavé a nudné.Moc tomu nepomáhají ani extrémně laciné efekty,který by diváka neoslovily ani před deseti lety,natožpak v dnešní době.Nečekal sem sice moc,ale i tak je to zklamání...40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto (ne)pokračovanie VLAKU DO BUSANU sa vydáva iným smerom. Ostávame v hororovom žánri ( skôr v tom dobrodružnejšom ), ale ide o postapo. Čiže po zrútení sa Južnej Kórei vzhľadom na zombie nákazu. Nedá sa napísať, že by film nudil a stále na niečom nefrčal ( zopár dobrých nápadov ), ale opäť premrštená minutáž ( podobne, ako v ,,jedničke´´ ) mu uberá na dynamičnosti. A aby som sa asi po 500stí krát mohol s chuťou opakovať, nie veľmi uznávam šprintérskych nemŕtvych. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Klasický narýchlo zbúchaný sequel, ktorý sa paraziticky priživuje na úspechu originálu a je o triedu slabším filmom. Z vlaku sme sa presunuli do otvoreného priestranstva, upustilo sa od čisto hororového poňatia a Peninsula je už skôr akčno-hororová vybíjaná zombíkov ako atmosferický,klaustofobický horor ktorým bol prvý diel. Problémom je že veškeré akčné scény a davové scény so zombíkmi pôsobia nechutne umelo a CGI, pričom negatívne vynikajú najmä automobilové naháňačky v ktorých okrem toho že pôsobia totálne digi a neprirodzene sa porušujú asi všetky možné fyzikálne zákony. Pripočítajte si k tomu nelogický a nasilu emotívny záver a chvalabohu sme na konci. Zabudnuteľné pokračovanie, ktorého jediným svetlým bodom bol nápad so zombie gladiátormi a komornejší úvod. Inak veľké sklamanie a podpriemer. Slabšie 2* a 30% ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Zombie filmy moc nemusím, ale když už jsem viděla jedničku, zkoukla jsem i dvojku. O přímé pokračování nejde, postavy jsou jiné, děj se neprolíná, společné je jen zamoření Korejského poloostrova zombíky. Jednička mi přišla o fous lepší. Tady děj místy drhnul, postavy se chovaly nelogicky a některý scény mi přišly vyloženě na hlavu. Nejvíc mě ale pobavilo, že v CZ dabingu udělali z herečky Lee Re kluka :) Na jedno zkouknutí dobrý, víckrát už nejspíš ne. Slabší průměr. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Výtvarně pěkné, ale potvrzuje se pravidlo, že dvojka musí být mnohem hlučnější. Příběh je bez pointy a postavy jsou méně rozvinuté než v jedničce. Příběh žene dopředu rozrušení hrdiny. Zmizely všechny emoční momenty, které tu a tam byly v jedničce. Dvouhodinová podívaná je pro nefanouška žánru moc dlouhá a snesitelné jen s popcornem v ruce. ()

Galerie (36)

Související novinky

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

27.04.2020

Režisér korejského zombie hitu Vlak do Pusanu z roku 2016 Sang-ho Yeon chystá pro Netflix novou animovaní sérii. Ještě letos by měl režisér přivést do kin pokračování svého zombie hororu pod názvem… (více)

Reklama

Reklama