Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych se přiznal, jsem silně zmatený, ale nemůžu si pomoct, bavilo mě to a rozhodně se těším na další díl... už teď čekám, co se z toho vyklube, jelikož všichni víme, jak to s Visionem dopadlo v Infinite War, a co má tohle kruci znamenat!? :D Mimochodem - přijde mi to, nebo třetinu dílu tvoří závěrečné titulky? :D ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibný začátek! Upřímně jsem nevěděl, co od seriálu čekat. Zkusil jsem tomu tedy dát šanci a rozhodně nelituji. Jedna z věcí, která mě u současných marvelovek mrzí, je jejich jednotvárnost. Většinou je to zkrátka akční film s velkou dávkou humoru a často happy endem. WandaVision se minimálně v první epizodě tváří jako čenobílý sitcom laděný do dob, kdy jsem ještě ani nebyl na světě. Podle několika znepokojivých náznaků sice tušíte, že se časem bude jednat o něco víc, i tak se jedná ale o dost originální počin, který dneska ve spojení se superhrdinským světem jinde neuvidíte. U finální situace se navíc opravdu od srdce zasmějete, takže se opravdu těším, jak se seriál dál vyvine. ()

Reklama

Kubajss_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že formát „Jak by vypadal komiksový seriál napříč televizní historií“ se mi líbil od úvodního traileru. No a tohle je přesně ono. Jenom se bojím, že kratší formát dílů s týdenními rozestupy může seriálu uškodit. Hlavně pro diváky, kteří neznají komiksovou předlohu, a tedy nemají tušení k čemu seriál směřuje nebo kde se odehrává. Ze stejného důvodu můžou působit logické chyby nebo chování postav jako mínus seriálu. Opak je pravdou. Všechno bude dávat smysl na konci a tohle je příjemný začátek. Herci i tvůrci si éru 50. let i přes krátký formát užili naplno. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wanda a Vision sa presťahujú do malého Amerického mestečka a potykajú sa s prvým problémom. Večera so šéfom. Prevedenie: Atmosféra sitkomu zo 60. rokov bola celkom milým prekvapením ale asi nie som jediný fanúšik univerza, ktorý to nečakal. Pocity: Elizabeth je vynikajúca herečka. Má šarm aj charizmu a dokáže zahrať čokoľvek. Dosť ťahá seriál dopredu. Dosť veľa vecí bolo nevripných a moc sa tlačilo na pílu. Pevne verím že sa to dáko utrasie. 65% ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Ačkoliv se tato epizoda odehrává v 50. letech, tak si v obývacím pokoji můžeme všimnout malmového krbu. Ten byl ale vytvořen až v 60. letech. (Kubaaa97)
  • Na hrdle vína si můžeme všimnout velkého M, které odkazuje na House of M, což je jedním z Wandiných příběhových oblouků v komiksech, který zároveň silně ovlivnil seriál WandaVision. (Kubaaa97)
  • Většina epizody je natočena v poměru 4:3, stejně jako sitcomy v 50. letech 20. století. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama