Reklama

Reklama

VOD (1)

S cieľom zapadnúť vystúpia Wanda a Vision na miestnej talentovej šou ako kúzelník a jeho asistentka. (Disney+)

Recenze (62)

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se těším, až to bude trochu šílenější. Teprve druhý díl a mě už ten sitcom materiál trochu leze na nervy, jako třeba schůzky se sousedy. Na druhou stranu hodně pobavily "hodinky nepřátel", docela fajn easter egg .Kdyby se dostali i do tohoto seriálu bylo by to fajn. Tuhle dějovou linku bych si nechal líbit Ale bude to asi jen takové pomrknutí. :D A jsem rád, že se nám to na konci doslova vybarvilo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víceméně vtipná blbinka, která nejspíš neurazí ani hard komixáky, ale zatím nemá s MU společného nic než postavu Wandy a Visiona. Hodinky se znakem Hydry, nebo toustovač Stark jsou fajn mrkance, snad se budou množit a celé se to pohne někam, kde to bude víc připomínat něco, nač jsme od Marvelu zvyklí. ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je opravdu zajímavé, že tvůrci dávkují nové informace po takových troškách. Takhle jsme celé dva díly lapeni v padesátkovém sitcomu a míra znepokojivosti zůstává znepokojivě nízká:)) Což je škoda. Pořád čekám, že se hodně přitvrdí, a závěr epizody tomu snad i naznačuje. Jinak jde ale o příjemnou podívanou, Bettany i Olsen jsou skvělí. /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !!:) ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Prosím, vyčkejte." A na co mám čekat? Na co ? Nechápu, kam to směřuje, a děsně mě to štve. Nebaví mě na to koukat. Narážky nechápu. A nebaví mě všude číst, že musím vydržet, že se to rozjede, že pak pochopím Vandu. Já ji nechci chápat. Už jsem si našla, co z ní bude, a nepotřebuji k tomu tohle utrpení. V tomto díle byla scéna, kterou bych si kdykoliv jindy užila (Talentová šou), ale k tomuto seriálu začínám mít takový odpor, že nedokáži ani ocenit vtip. Nejsem jediná. Švagrová trpí se mnou a též má nechápavý výraz. Asi trpíme tím, že známe jen filmový Marvel. Komiksy jdou zcela mimo nás. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco zajímavější než úvodní díl. Vizuálně je to super, kulisy dodávají ten správný dobový dojem, kamera také věrná starým sitcomům (ovšem občas tam přimíchá moderní záběry, hlavně když k Wandě promlouvá rádio - Jess Hall odvádí práci na jedničku, palec nahoru), vtipy se daří, mrazí to ve správných momentech, postavy jsou zajímavé, a easter eggů plno. Někomu by se mohlo zdát, že děj postupuje pomalu, ale věřím, že v celkovém obrázku vše bude tak, jak má. Zatím velice solidní a ambiciózní práce. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (20)

  • Epizoda slouží jako pocta americkým sitcomům z 60. let, zejména Bewitched (od r. 1964). (Kubaaa97)
  • Počáteční scéna, ve které Wanda (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany) spí v jednolůžkových postelích, odkazuje na seriály z 50. a 60. let. V amerických sitcomech totiž manželé spolu nesdíleli lože. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama