Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hardy má dnu a doktor mu doporučí, aby si někde v přírodě na čerstvém vzduchu odpočinul, lehce jedl a pil jen vodu. A pro věrného druha Laurela to platí rovněž, a tak si opatří obytný přívěs a společně vyjedou do přírody. Co čert nechce, zastaví na místě, kde policie před jejich příjezdem pozatýkala gang pašující alkohol. Předtím však muži z gangu nalili alkohol do studny u chaty, v níž se schovávali. Laurel a Hardy v poklidu kempují u chaty ve svém přívěsu a pijí "zdravou" vodu ze studny, která jim zachutnala. Klid jim však naruší manželský pár, protože jim v autě dojde benzin. Manželé nechají auto na cestě a jdou vyhledat pomoc, kterou najdou nedaleko, u Laurela a Hardyho. Mezitím, co si manžel s dovolením vezme jejich benzin a dojde zpět pro auto, manželka se s Laurelem a Hardym seznámí a následně opije vodou ze studny. Největší boj nastává teprve s návratem manžela. (Komiks)

(více)

Recenze (5)

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Laurel a Hardy se vydají obytným vozem do přírody, aby zlepšili své zdraví a načerpali čerstvý vzduch. Jsou ochotni i pít obyčejnou vodu, která díky shodě náhod obsahuje velké množství alkoholu, což vede k úžasným gagům a skvělé pointě na konci. Bavila jsem se dokonale. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Slunce, voda, vzduch. Hardy má dnu a bolí ho noha. Doktor mu poradí změnit hýřivý a nezdravý velkoměstský životní styl a vydat se do hor do přírody, zdravě jíst a pít hodně vody. A Laurelovi pro jistotu taky. S karavanem se usadí u chalupy, kterou těsně před tím obývali pašeráci lihovin a ještě než je zatkla policie, stihli všechen alkohol vylít do studně. Z té se samozřejmě začnou Stan s Olliem napájet a brzy na ně začne ta zdravá železitá voda blahodárně působit. Zastaví se u nich nerudný Charley Hall s chotí, protože jim došel benzín. Manželka, zatímco u nich čeká, než Charley dojde pro auto, se taky pěkně opije. Následuje skvěle vygradovaný souboj s naštvaným Charleyem Hallem, který neskončí jen tak ledajak. Jejich vzájemné trable pokračují i ve filmu Tit for Tat (Oko za oko). ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Peckovní groteska s pomalejším rozjezdem. Volně pokračuje další grotesce „Tit for Tat“, kde se utkají s panem Hallem podruhé. *** A PŮL ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama