Reklama

Reklama

1BR

  • angličtina 1BR: The Apartment
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti svojej matky sa Sarah (Nicole Brydon Bloom) presťahuje do Los Angeles, pretože už nevydrží žiť s otcom, ktorý jej matku podvádzal. Pošťastí sa jej nájsť komunitu s príjemnými susedmi a jediným problémom sa zdajú byť podivné zvuky, kvôli ktorým v noci nedokáže spať. Všetko sa mení vo chvíli, keď niekto z jej susedov zistí, že si napriek zákazu Sarah so sebou priniesla svojho domáceho miláčika. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

To je hrozne,ked clovek stretne ludi,komunitu,co im zjavne je*e v hlave a v tomto filme to mozete vidiet,co to moze vsetko sposobit,namet vyborny,to treba uznat,ale prevedenie trosku nudne,skoda,ze sa tam viac nepritvrdilo,ale zase zaverecna dvadsatminutovka bola uz podla mojho gusta,potesila aj hlavna hrdinka,ktora bola velmi sympaticka a koniec bol tiez zaujimavy,takze styri slabsie hviezdicky...:-) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo až tak zlé, ale prvních 20 minut mi byl film těžce nesympatický, no od doby, kdy skončil kocour v troubě, jsem zpozorněl. Každopádně, o Horor se moc nejedná, scénář je dost debilní, nikdo nechtěl na svobodu a raději bude sledován velkým bratrem, postavy nezajímavé, finále moc uspěchané a dost nepravděpodobné, že by se tak mohlo stát. Na jedno zhlédnutí ale asi fájn. (69. hodnocení) ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně originální a námětem zajímavý film nováčka Davida Marmora, od kterého bych tohle nečekal. Mladá holka se přistěhuje do nové komunity sousedů, kteří vypadají jako vysnění spolunájemníci, časem se to ale zvrhne v psychický teror a nic není, jak si původně myslela. Film má rychlé tempo, už po 20 minutách vykládá všechny karty na stůl (což je možná škoda, protože to je ten největší boom filmu a dále už nic tak silného nevytasí) a od toho momentu divák neví, co dále čekat. Nechci moc spoilerovat, takže k ději toho víc napsat nemůžu. Některé scény jsou nečekaně šokující, místy drtivá a dusná atmosféra sousedského "systému", která zároveň nabízí podstatné otázky o dnešní společnosti a nechtěl bych vidět, jak by to vypadalo, kdyby se lidé reálně přiblížili životu jako zde. Dost nevšední a zajímavá záležitost, která ne všem sedne, ale průměr si to zaslouží. Za nápad a mrazivý závěr tomu tu opatrnou hvězdu navíc dám. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bytný tvůj tě uzdraví! Nezáživnou expozici zakončenou mňoukajícím krocanem a Ježíšovým oblíbeným typem kotvení, vystřídalo psychologicky mělké a napětí prosté pojednání o pocitech a potřebách členů jedné bytové sekty. Když jsem při něm po dvacáté šesté uslyšel slovo „komunita“, chtěl jsem hodit do obrazovky vázu. No a pak přijde pár minutové finále, při kterém se nacáká trocha krve a bez skrupulí ukradne závěr The Invitation od Karyn Kusama. Asi aby si člověk v rámci srovnání uvědomil, jaké neatmosférické a beztvaré dílo ze sebe pan Marmor vytesal.. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Další z řady pokusů, kdy chybující a nedokonalý člověk se snaží podle daných pravidel převychovat jiného člověka v dokonalého a nechybujícího jedince. Ztrátu svobody a svobodného myšlení lze docílit pouze vymytím mozku a násilím. Dle zpráv z poslední doby, kdy je už zase prosazována jen jedna oficiální pravda se Západ brzy té "vytoužené" totality dočká. Film rozhodně stojí za vidění, závěrečná scéna děsivá! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama