Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Sludger 

všechny recenze uživatele

Príbeh nie je ničím výnimočný. Na Halloween partia mladých ľudí v maskách objaví strašidelný dom, atrakciu, no niekto ich začne zabíjať. Musím uznať, že si dali záležať na tom strašidelnom dome, rád by som tam zašiel - kopec odkazov, nápadov a zaujímavých miestností. Tvorcovia sa výborne hrali s napätím a film mal aj slušnú atmosféru. Navyše sa nebáli ani brutálnejších vrážd. Vyššie hodnotenie znižuje pár logických zádrheľov a vyložene hlúpy záver. Ale odporúčam, je to nadpriemer medzi novými slashermi. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Úniková hra (2019) dostala svoju halloweenskú a drsnejšiu verziu. V kategórií nenáročných filmov s rozumnou minutážou si tento boj o život splní svoje poslanie. Ano, sú tu nič moc herci a bohužiaľ nevyhnutné klišé, ale hra je rozohraná dostatočne zaujímavo. Miestnosti nehýria kreativitou, ale majú ten správny halloweenský štýl. A čo sa týka tvorcov/správcov "zábavného parku", tak tí predstavujú hlavný klad celého filmu. Fajn záležitosť, ktorá však súboj s už spomínanou Únikovkou prehráva. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Asi takto nejako mal vyzerať Hell Fest od Blumhousu, ktorý bol rok pred týmto v kinách. Hra v horror house ktorá sa zvrhla, atmosféra, solídni záporáci s creepy maskami, v rámci normy logické správanie postáv, slušné gore a vo výsledku z toho máme poctivý krvavý slasher. Jednoduchá, funkčná žánrovka a pre mňa jeden z naj hororov roku 2019. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Spadla mi držka z tohohle filmu. Přesně takhle měl vypadat Hell Fest před rokem, WOW. Jasně nejde o nic nového, nic inovativního, jenže je to kurevsky povedené. Žádná postava mi nelezla na nervy, všechny byly fajn, a dokonce jsem si i nějaké oblíbil, a ve finále jsem se přistihl že s nimi prožívám každou situaci. Duo Beck a Woods na mě udělali největší dojem filmem Tiché místo, pro který napsali scénář, a tady si střihli i režii, a nemám co vytknout. Jooo některé situace sou předvidatelný, a trochu klišé, jenže, jak by jste udělali film nepředvídatelný? To v tomhle žánru nejde. Gore se ve filmu objeví a hned po zhlédnutí filmu jsem chápal proč. Producentem byl ELI ROTH. Tomu se není čemu divit. Hudebně je to fajn, velmi vhodná do daných scén. Pro mě se jedná o jeden z nejlepších hororů roku, je to zkrátka neskutečně povedená žánrovka. A k tomu konci? No, trochu se to tam nehodilo, ale já jsem za to rád, bylo to cool. PALEC NAHORU : ) ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Velice zábavný slasher s luxusní atmosférou a perfektními prostory strašidelného domu. Celkem sympatická herecká výprava, která se dokonce snažila myslet opravdu logicky. Výtečné masky a jedni z nejlepších zabijáků, které jsem kdy ve slasheru viděl. Rozhodně to není nějaký gore fest, ale příznivci brutalit si taky přijdou na své. Doporučuji. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)
  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)

Reklama

Reklama