foto

Andrew Caldwell

  • nar. 25.7.1989 (30 let)
    Flint, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Haunt
Ring Ring
The Sons of Summer
2018 Spring Break '83
Unbroken: Path to Redemption
2017 M.F.A.
The Other
Tim Timmerman, Hope of America
2014 Angel Investors
Cloud 9 (TV film)
2013 Geography Club
National Lampoon Presents: Surf Party
2012 Bát se nebo zemřít
2009 Endless Bummer
Fish Tank, The (TV film)
Slečna zamilovaná
2008 Po čem kluci touží?
Tvrďák Taylor
2007 7-10 split
Shredderman vítězí (TV film)
Transformers
2006 Fleetwood
Králové ro(c)ku

TV seriály

2018 The Adventures of Kid Danger (TV seriál)
2017 American Vandal (TV seriál)
Nailed (S01E03)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Conspiracy Weary (S03E11)
Return of the Dead Guy (S03E10)
další epizody (8)
2015 Preppy Little Teen$ (TV seriál)
Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
2012 Randy Ninja (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Déjà Vu/All In (E08)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Padák pro Randyho (S06E07)
Jenkins (S05E13)
2009 Brothers (TV seriál)
Mluvme o sexu (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Bar Mitzvah Shuffle (S05E14)
2007 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Avatar a pán ohně (S03E06)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zpátky na střední (S02E21)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Raising Cain (S02E13)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Stripped

Host

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace