foto

Andrew Caldwell

  • nar. 25.7.1989 (27 let)
    Flint, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 M.F.A.
Spring Break '83
Tim Timmerman, Hope of America
2014 Angel Investors
Cloud 9 (TV film)
2013 Geography Club
National Lampoon Presents: Surf Party
2012 Bát se nebo zemřít
2009 Endless Bummer
Fish Tank, The (TV film)
Slečna zamilovaná
2008 Po čem kluci touží?
Tvrďák Taylor
2007 Shredderman vítězí (TV film)
Transformers
7-10 split
2006 Fleetwood
Králové ro(c)ku

TV seriály

2017 iZombie (TV seriál)
Return of the Dead Guy (S03E10)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
Eat a Knievel (S03E08)
další epizody (6)
2015 Preppy Little Teen$ (TV seriál)
Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
2012 Randy Ninja (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Padák pro Randyho (S06E07)
Jenkins (S05E13)
2009 Brothers (TV seriál)
Mluvme o sexu (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Stripped

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace