Reklama

Reklama

Talk show Jiřího Ovčáčka

(pořad)
Talk-show
Česko, 2019, 40 min

Obsahy(1)

Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty. (TV Barrandov)

Recenze (103)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

TV Blbounov a další borec, co si myslí, že vypije oceán. Pominu svůj názor na nejvíce slizkého člověka pod sluncem, na něhož je i Davy Jones hodně krátkej. Nechci tady metat sprostá slova a zbytečně se zase naštvat, což se mi stává, kdykoli toho pablba vidím. Prvním hostem byla vrchní pokladnice Alča, u níž bylo napsáno "ministrině financí" - ANO, čtete správně, hrubka jako dělo. Ale proč mě to překvapuje, že na TV Blbounov neumí pravopis, že? Prvním hostem byla dáma, která je u Milouše Opilého dobře zapsána, čili žádný pořádný neřkuli konfliktní rozhovor se nekonal. Ovčáčkovič byl servilní a Alča strojová politička. Zajímalo by mě ale, jestli si Divý Jura troufne pozvat taky člověka, který má jiný názor a který rozhodně Miloušovi a jeho hradnímu hampejzu (protiklad k pražské kavárně) nebude podkuřovat. No uvidíme. Teda uvidíte, já si tímhle pořadem rozhodně nebudu kurvit svůj čas. ()

Demonn odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se podívat v archivu na Barandově, abych nehodnotil něco, co jsem neviděl (teď zpětně si připadám, jako masochista, že jsem na to vůbec chtěl koukat) ale se zděšením jsem zjistil, že za to chtějí zaplatit. Naštěstí ze zkušeností vim, že kdykoliv Jirka otevře hubu, chce se mi blejt a vzhledem k volbě hosta jsem si jistej, že tentokrát bych se už opravdu poblil, takže dávám jasnej odpad i bez koukání :D. 0% ()

Reklama

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

Politický bizár aneb propaganda nám vstoupila do nové fáze. Naštěstí zatím pouze na TV Soukup. Člověku se nutně honí hlavou, zda Mluvčáčkovi hosté budou do budoucna dostávat povinný klystýr. To aby se po skončení "show" nemusel Jirka tak dlouho mýt. Předpokládám totiž, že některým dalším hostům poleze do prdele ještě hlouběji... ()

Stumbleine 

všechny recenze uživatele

Bohužel, nejen že mají progresivně-liberální eurohavlisté v moci Českou televizi, většinu mainstreamových médií, českou justici, a další instituce, jsou taktéž většinově nalezlí i na ČSFD, čili objektivita hodnocení tohoto pořadu je v podstatě nulová. Osobně doufám, že se Ovčáček rozhodne po Milošovi kandidovat na prezidenta, a jeho protikandidáti budou samí liberálové a eurohavlisté, tak jako to bylo se Zemanem. To se ještě hodně nasměji, až se s přehledem dostane do druhého kola😁 ()

Drirr odpad!

všechny recenze uživatele

Dneska jsem měl jet na svatbu, ale kvůli zdravotním problémům to nepůjde. Nevadí, aspoň s dcerou zajdeme na nedalekou farmu Apolenku. Je to super místo, mají tam kromě koní třeba i velblouda, lamy nebo papoušky. Dokonce tam prodávají kozí sýry, takže možná trochu koupím a zkusím z něj udělat nějaké jídlo. Pak sem hodím samozřejmě recept. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama