Reklama

Reklama

Talk show Jiřího Ovčáčka

(pořad)
Talk-show
Česko, 2019, 40 min

Obsahy(1)

Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty. (TV Barrandov)

Recenze (103)

BoXBe odpad!

všechny recenze uživatele

"chci, aby se tady neřešila žádná velká politika" "neříkala jste si, paní ministryně, v tom období koaliční spolupráce, už toho bylo dost, pojďme od sebe?" "přemýšlel jsem nad stranou sociálně-demokratickou" "představoval jsem si zasedání, když se jednalo o ministerstvu kultury" a tak dále. Prostě, co se mi hodí do krámu, zaobalím to jako cukrkandl. Akorát se to fakt nedá vydržet ani minutu v kuse, ale to platí pro všechny pořady TV Barrandov, takže masochismu a bizáru zdar. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Ovčáček konečně dostal na přímluvu jeho guru Miloše prostor ukázat svou nezměrnou blbost v televizi.Jak se dalo očekávat tzv. show je jen zoufalost,která do této stupidní televize,kde není vlastně co sledovat,protože 80% z vysílacího času zabírají sebestředné hovadismy Jaromíra Soukupa,který jen dokazuje,že vybouchaná palice k sobě přitahuje další megablby typu Ovčáček patří.Divím se jen,že tohohle zbytečného potrata ještě někdo neutratil.Prostě na Tv Barrandov se ukazuje plejáda naprosto zbytečných,neužitečných a postradatelných hlupáků co mají bohužel o sobě vysoké mínění.Důkaz,že blbec si svou blbost neuvědomuje. ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jára Soukup a Jirka Ovčáček jsou moje vrcholný guilty pleasure posledních let. Občas, když osm nefiltrovaných dvanáctek zapiju ředidlem a šňupnu si peří od Eržiky, tak si je pustím na youtube nebo čtu jejich twíty a u toho se vztekám a směju a vytrvale honím ochablý penis. Dost často svůj, protože nikdo jinej se na to se mnou dívat nechce. Když jsem si všiml, že Loboto show Jiřího Ovčáčka zde jako jediná za posledních 15 dní sesadila z nejnavštěvovanějších filmů Tarantina, a do toho získala úctyhodný dvě procenta, což je zhruba plus minus o dvě procenta víc, než bych očekával, musel jsem se do toho pustit. Jedlou sodou s omítkou jsem nasimuloval drogovej rauš, otevřel si vychlazenou okenu a stiskl play. Jindy suverénnímu Jirkovi, kterej na rozdíl od ostatních primátů defekuje výhradně ústy, se tady nervozitou třepe hlas, jak kdyby poprvý spatřil svýho chlapce pouze v boxerkách, v křesle sedí celou dobu nakřivo jak debil, až mi připomínal Howkinga s naprogramovaným hlasem úlisnýho hňupa, zoufale nudná Šilerka odpovídající na zoufale nudný otázky začne v půlce nudit i zoufale nudnýho Jirku, takže ten po zbylých dvacet minut reaguje na respondenta stylem "hm", "hm", "hm", což občas okoření inovativním "hmmm", a celý je to k posrání nudný. Pokud si chtěl Jára dokázat, že není nejhorším moderátorem Evropy s přesahem do Gruzie, pak si krom zrcadla, strašáka z pole a prázdnýho křesla nemohl vybrat líp. Velký zklamání, že Jirka tradičně nemetal fanatismem, pražskou kavárnou, chvilkama nenávisti, lidskýma zrůdama, bolševismem, neobolševismem, fašismem a všema ostatníma vstřícnýma výrokama, díky kterým ho máme tak rádi. Odpad dávám za sebe a pět hvězdiček za Miloše. ()

Drirr odpad!

všechny recenze uživatele

Dneska jsem měl jet na svatbu, ale kvůli zdravotním problémům to nepůjde. Nevadí, aspoň s dcerou zajdeme na nedalekou farmu Apolenku. Je to super místo, mají tam kromě koní třeba i velblouda, lamy nebo papoušky. Dokonce tam prodávají kozí sýry, takže možná trochu koupím a zkusím z něj udělat nějaké jídlo. Pak sem hodím samozřejmě recept. ()

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

Politický bizár aneb propaganda nám vstoupila do nové fáze. Naštěstí zatím pouze na TV Soukup. Člověku se nutně honí hlavou, zda Mluvčáčkovi hosté budou do budoucna dostávat povinný klystýr. To aby se po skončení "show" nemusel Jirka tak dlouho mýt. Předpokládám totiž, že některým dalším hostům poleze do prdele ještě hlouběji... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama