Reklama

Reklama

Talk show Jiřího Ovčáčka

(pořad)
Talk-show
Česko, 2019, 40 min

Obsahy(1)

Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty. (TV Barrandov)

Recenze (103)

Demonn odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se podívat v archivu na Barandově, abych nehodnotil něco, co jsem neviděl (teď zpětně si připadám, jako masochista, že jsem na to vůbec chtěl koukat) ale se zděšením jsem zjistil, že za to chtějí zaplatit. Naštěstí ze zkušeností vim, že kdykoliv Jirka otevře hubu, chce se mi blejt a vzhledem k volbě hosta jsem si jistej, že tentokrát bych se už opravdu poblil, takže dávám jasnej odpad i bez koukání :D. 0% ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Byl to první díl, hodně se o tom mluvilo, tak jsem si to neodpustil a na kousek se podíval. Úroveň všeho doložil hned popisek hosta s gramatickou chybou "ministrině" (ano, to se tam opravdu objevilo a asi to ani nikomu nepřišlo divný) a důvod, kdy jsem to prostě musel přepnout jinam, bylo přirovnání A. Schillerové k Margaret Thatcherové se vší vážností. Doufám, že to celý nebude mít dlouhýho trvání, i když na TV Barrandov je možný fakt všechno! ()

Reklama

herr_carter

všechny recenze uživatele

Víte pane redaktore, co znamená slovíčko pasy?.....tak teď už k dokonalosti a úplnosti novodobé Adamsovy rodinky stačí jenom krůček. Jeden syn-egomaniak a trotl tuhle zrůdnou televizi provozuje, druhý tam má talk show byť neumí mluvit a papá se tam chodí v libovolných časech odreagovat ,když zrovna nemá nic lepšího na práci ( padání ze schodů, čínský lobbing, demagogie atp). Tím pomyslným krůčkem je pochopitelně zamýšlen poslední z pořadů, zapadající do mozaiky, jež by se mohl jmenovat například:"Finanční gramotnost podle Vráti", kde by televizní diváky tento mág naučil, kde vzít prachy a přitom krást... ()

martimoso odpad!

všechny recenze uživatele

sebral jsem odvahu ku sledování druhého dílu... a čekal koho si tam ovce přivede.. franta ringo čech - to nebylo nijaké překvapení, překvapilo mě jen to, že ovčáček mu neuvěřitelně, ale opravdu neuvěřitelně lezl do análu, načež společně pochlebovali milošovi... což se naopak dalo čekat... určitě to bylo živější než první díl, nicméně třetí šanci nedostane... dávám 2% ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Zemana jsem svého času volil, nestydím se za to – nicméně tohle příživnické nemehlo mi leze krkem od chvíle, kdy se po jeho boku objevil. Hraje si na něco, co není a ani se nedivím, že tenhle projekt absolutně vyhořel. Jiří Ovčáček si v trapnosti může podat se Soukupem ruku a až Zeman skončí na hradě, tak může jít dělat šaška zase do jeho manéže! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama