Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mentálně postižený otec, kterému odebrali dceru, musí prokázat svoji nevinu. Sedí totiž ve vězení za smrt velitelova dítěte. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (59)

Tipko 

všechny recenze uživatele

Hoci sa nestotožňujem s tureckou kultúrou, tento film však u mňa zabodoval. Obsahuje fascinujúco dobre vykreslenú citovú drámu medzi postihnutým otcom a jeho milujúcou dcérou. Myslím, že aj USA a západ sa má čo učiť. Kamera, herecké obsadenie a zahriatie, napínavý dej od začiatku, až do konca, réžia, hudba, scenár, a ten parádny záver, proste super. Film zároveň aj motivuje, aby rodičia milovali svoje deti a zasa deti mali radi svojich rodičov, hoc sú, akí sú...Odporúčam rodinným fandom. ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Pekný a dojemný film. Videl som tam trochu prvky I Am Sam, The Green Mile a Shawshanku. Za najväčšie mínus považujem slabý a nepresvedčivý výkon hlavného herca. Že je nejako mentálne zaostalý som veril iba keď nebol na obraze, inak tento nízkokalibrový herec nemal šancu utiahnuť takúto úlohu. Koniec ma trochu sklamal, pretože som taký záver predpokladal približne od polovice filmu, takže hoci to bolo zaujímavé, pre mňa bolo to zakončenie milým sklamaním. 7,9/10. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Nápad skvělej, atmosféra hezká... Je to celé trochu naivní, ale proč ne. Asi mi vadily jen tři věci. 1) Hlavní herec se občas neudrží a jede "full retard", což, jak každý ví, není cesta k Oskarům. 2) Je tam hodně vidět, že už se točilo v Erdoganovskem Turecku, takže všichni vojáci jsou oholení, sekulární a zlí, kdežto hodní jsou pobožní. 3) Občas se to moc vleče. ()

Kytarka 

všechny recenze uživatele

To si takhle vrabci na virtuální střeše štěbetají a o překot doporučují tenhle film. Ty máš volný sobotní večer a tak si zapneš Netflix a na ono doporučení dáš.... Teda uf! Přátelé, pokud máte pocit, že jste si dlouho nepropláchli slzné váčky, tenhle film to hravě zvládne za vás. Tématem asi nejvíc připomíná Zelenou míli, nicméně když si k tomu připočítáte, že odsouzený hlavní hrdina je mentálně na úrovni dítěte a má malou dceru, kterou ztvárnila asi ta nejrozkošnější dětská herečka na světě, tak ty emoční kolonky máte prostě v tu chvíli splněny absolutně všechny. Tohle nelze než doporučit. Už dlouho jsem neviděla nic tak silného. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama