Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátník Colm žije pohodlný život: pracuje jako manažer v dublinských docích, má dvě dospívající děti a věrnou ženu Claire. Po smrti destruktivního otce se Colmův citový život rozpadá a jeho zhroucení nabere rychlý spád, když je propuštěn z práce. Colm se utápí v alkoholu, a protože se nedokáže Claire svěřit, začne být přitahován devatenáctiletou prostitutkou Jay. Jejich sexuální setkání a přátelství se stávají Colmovou jedinou útěchou - tato bezohlednost však ohrožuje jeho rodinu. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Tíživý film. Nádherné záběry, dusná atmosféra, bezvýchodná situace. A skvělý Tom Vaughan-Lawlor v roli šestačtyřicetiletého chlápka z přístavu, kterému se život sype jako domino. Některé záběry jsou působivé i beze slov. Po delší době silný zážitek. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Film o zoufalci, který si v mládí nepřipustil to, o co se teď snaží. Určeno spíš pro ty, kteří jsou na tom obdobně. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

trochu těžkopádný scénář.Ale na druhou stranu musíme ocenit záměr aby si divák udělal úsudek sám.Život se stárnoucímu muži začíná jaksi bořit jako domek z karet.Vztah s mladým klukem ,problém v zaměstnání,dospívající děti...docela se v tom kotli problémů řádně povařil.Ve finále má víc rozumu prostitut.Asi tak nějak.A nejhorší na tom je ,že do toho všeho vtáhne i lidi kteří ho mají rádi. ()

Reklama

Reklama