foto

Pat McGrath

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Amor en su punto
2007 Once
2005 Dům na Tara Road
2004 Zakletá Ella
2003 Bloom
2002 Evelyn
2001 Nebezpečná mapa
Spy Game
2000 St. Patrick: The Irish Legend (TV film)
1999 Andělin popel
Crush Proof
I Could Read the Sky
1998 Officer from France, The (TV film)
Pete's Meteor
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
Malý řezník
1996 Angela Mooneyová už zase umírá

TV seriály

2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Night Work (S01E01)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Deště Kastameru (S03E09)
Life of Crime (TV seriál)
Scúp (TV seriál)
2012 Moone Boy (TV seriál)
Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
Burden of Proof (E09)
The Truth Shall Set You Free (E07)
další epizody (6)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2009 Roy (TV seriál)
Val Falvey TD (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2006 Rough Diamond (TV seriál)
Stardust (TV seriál)
2003 Killinaskully (TV seriál)
The Clinic (TV seriál)
1998 Father Ted (TV seriál)
Chirpy Burpy Cheap Sheep (S03E02)
1996 Ballykissangel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace