foto

Monica Dolan

  • nar. 15.3.1969 (50 let)
    Middlesbrough, North Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 National Theatre Live: All About Eve (divadelní záznam)
Official Secrets
2017 Kapradina
2016 Svědek obžaloby (TV film)
2015 Oko v oblacích
2014 Pride
Ztrácení
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Kick-Ass 2
2012 Complicit
Dovolenkáři
2011 Vrahova důvěrnice (TV film)
2010 Excluded (TV film)
Neopouštěj mě
2009 Výhrůžky smrtí (TV film)
2008 King Lear (TV film)
Within the Whirlwind
2007 The History of Mr Polly (TV film)
2006 The Commander: Blacklight (TV film)
2005 Guernsey
Wallis a Eduard (TV film)
2002 Na špičce jazyka (TV film)
1999 Páté přes deváté
1998 Gift, The (TV film)
1996 Midsummer Night's Dream, A

TV seriály

2019 Černé zrcadlo (TV seriál)
Smithereens (S05E02)
2018 Hang Ups (TV seriál)
Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
V čísle 9 (TV seriál)
Once Removed (S04E03)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Catastrophe (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Secret of the Flame Tree (S06E02)
2016 Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (TV seriál)
Hledá se dívka (E04)
Zavíračka (E03)
Krmiči a pojídači (E02)
další epizody (4)
2015 Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Wolf Hall (TV seriál)
Ďábelská slina (E04)
Naprostý miláček (E02)
2014 W1A (TV seriál)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Zúčtování - 2.část (S01E02)
Zúčtování - 1. část (S01E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Náměsíčná (S12E07)
2009 Occupation (TV seriál)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nežádoucí (S07E01)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 Arbor

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace