foto

Monica Dolan

  • nar. 15.3.1969 (48 let)
    Middlesbrough, North Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Witness for the Prosecution (TV film)
2015 Oko v oblacích
2014 Pride
Ztrácení
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Kick-Ass 2
2012 Complicit
Dovolenkáři
2011 Vrahova důvěrnice (TV film)
2010 Excluded (TV film)
Neopouštěj mě
2009 U Be Dead (TV film)
2008 King Lear (TV film)
Within the Whirlwind
2007 History of Mr Polly, The (TV film)
2006 Commander, The: Blacklight (TV film)
2005 Guernsey
Wallis a Eduard (TV film)
2002 Dalziel a Pascoe: Nežádoucí (TV film)
Na špičce jazyka (TV film)
1999 Páté přes deváté
1998 Gift, The (TV film)
1996 Midsummer Night's Dream, A

TV seriály

2017 Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Secret of the Flame Tree (S06E02)
2016 Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (TV seriál)
Hledá se dívka (E04)
Zavíračka (E03)
Krmiči a pojídači (E02)
další epizody (4)
2015 Prázdné místo (TV seriál)
Wolf Hall (TV seriál)
Ďábelská slina (E04)
Naprostý miláček (E02)
2014 W1A (TV seriál)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Náměsíčná (S12E07)
2009 Occupation (TV seriál)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2003 Coming Up (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 Arbor

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace