Reklama

Reklama

VOD (1)

Dlouhé roky strávila teenagerka Jodi (Ava Michelle) shrbená, aby se svými 185 cm nevyčnívala. Teď se rozhodla svým komplexům čelit, ale na střední se zaplete do milostného trojúhelníku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Já opravdu nevím o co se zase netflix snažil. Film je opět jeden z těch Netflixovských filmů, kterým chybí scénář. Příběh se odehrává u středoškolačky Jodi, které kvůli její výšce říkají "Čára" a kvůli tomu s ní nechce nikdo, kromě jednoho malého kluka kamarádit. Celý film se díváme na to jak se Jodi snaží sbalit výměného studenta, na kterého má zájem každá holka na škole a samozřejmě že se náš výměný student zakouká do naší "Čáry", ale je to kluk takže se nechce rozejít s holkou se kterou už chodí... Úplné klišé, nic originálního a emoce herců apsolutně nevěřím. Po celý film jsem se nudil, nezasmál jedinému vtipu (teda jestli tam vůbec nějaký byl) a na konci jsem měl chuť dát jednu hvězdičku. Nakonec dávám dvě kvůli pohledu na americkou střední školu. ()

Hedy odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím co jsem vlastně čekal. Teda pardon. Vím absolutně co jsem čekal. Na tento film jsem se podíval jen proto, že má žluč poslední dobou stagnovala a měla nízkou viskozitu. Potřeboval jsem něco co by mi jí rozpohybovalo. Dostal jsem co jsem žádal. Další středoškolskou, stupidní, neoriginální píčovinu ze které začaly pukat hemoroidy i sousedovi z druhé strany ulice. Tentokrát se ale změnilo to, že nahradili brýlatou šprtku vysokým koštětem. Aby se divák mohl trošku vcítit do hlavní hrdinky. Tak jí samozřejmě všichni šikanují kvůli její výšce. Pokud to takto skutečně v USA chodí tak to jen dokazuje jací zaostalí troglodité tam žijí. Kdyby byl film 100% realistický tak by v první polovině nakráčela hlavní hrdinka s poloautomatickou puškou do školy a zahrála si GTA in real life. Místo této zábavy se ale snaží dostat vychrtlého vikinga ze kterého by zvlhl snad i písek na Sahaře. Ovšem o naší obryni se zajímá i malé pískle. Klučík který si nad jejím fejsbůkovým profilem tahá šulínka už skoro desetiletí a ani po té co ho slečna už po milionté odmítne, si nedá pokoj. Se divím, že jí nesleduje triedrem vždycky když se jde vysrat. Tento inspirativní příběh je samozřejmě zakončen tak, že klučík dostane cicmáka od své vysněné dívky a vnitřní monolog nás všechny inspiruje abychom byli sami sebou a nebáli se stát za svým názorem. Film je uzavřen titulky a mým čerstvým obsahem žaludku zdobícím obrazovku. Původně jsem chtěl dát jednu hvězdičku ale tento film nemá na nic víc než jen na odpad. Takovouto píčovinu by neuplácali ani autisté v Disneyho stoce. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Dorostenecká pohádka, ale pobavilo mě několik hlášek. Nálada Ameriky se změnila, ale necítil jsem moc empatií pro problémy bohatých teenagerů , kteří jezdí do školy v drahých S.U.V. autech. Na stereotypech je zde vidět, jak nezájem o sociální média formuje jejich životy. Scénář Sama Wolfsona selhal přinést cokoli nového. Čára není film s hloubkou, ale musím přiznat, že okouzlující je. Ty americké reálie života na předměstí se zastřiženými trávníky se mi zdají velmi odpudivé, ale už to pomalu se záplavou amerických filmů vypadá, že je to světová norma. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vybočuji, nezapadám, čekám na svého prince……bohužel i podobná klišovitá šablona se dá udělat zábavněji. Postavy by neutáhly ani pětiminutové video, zápletka na sílu, není to ani vtipné ani nic. Křečovitá snaha hrát na emoce pomocí příběhu o ošklivém káčátku vyznívá do ztracena a tahle velká holka po středoškolské chodbě odchází do propadliště dějin, aniž by za sebou zanechala jakoukoliv stopu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak "Tall Girl"si ma vôbec ako diváka nezískalo. Všetko stojí na dvoch zásadných problémoch. Film pôsobí veľmi nasilu a všetko sa musí natlačiť do nejakého klišé. A to ten film absolútne potápa. Nedá sa poriadne užiť, lebo kedykoľvek nastane nejaký moment, tak viete presne ako to bude nasledovať. Viete presne do akého klišé sa dostaneme. Počas toho ako scénky plynuli som presne vedel čo sa bude diať ďalej a všetko to šlo presne tak, ako som predpokladal. Absolútna predvídateľnosť a neoriginalita. Dokonca to musíme mať zakončené plesom, kde hlavná hrdinka bude mať veľkú reč pred celou školou. Ako vo všetkých filmoch, kde sme to videli predtým to ani tu nevyzerá v ničom inak. Najhoršie ale je, že niekedy viem aj klišé skusnúť, keď tu máme postavy, ktoré dokážu film niekam pretlačiť. Lenže tieto postavy to absolútne nevedia. Na čele s našou hlavnou hrdinkou Jodi, ktorá nie je veľmi sympatická. Áno, všetci sme ľudia a robíme chyby, ale niektoré momentky mi prišli z jej strany veľmi nasilu. Jedinou dobrou postavou je jej kamoška. Tá by skutočne stála pri nej a bránila ju. A je sympatická. Čo sa ostatných týka, tak Stig je veľmi plytkou postavou. Kimmy je na tom ešte horšie. Absolútny príklad stereotypu. Jej rodičia dokopy toho moc nespravia. Jej sestra je divná a otravná. A mohol by som pokračovať. Je na tomto filme niečo vôbec dobré? Občas sa filmu podarí dobrý vtip, ktorý podarí a ku koncu máme pár milých scénok. Ale aj tak musím povedať, že napriek faktu, že sa mi páčili sú to veľké a staré klišé. Ten scenár je priam skutočne ako zo základnej príručky. Občas som mal pocit, že by sa to aj snažilo ísť niekam inam, no potom to musíme dotlačiť nasilu do nejakého klišé. A preto to nefunguje. Hodnotenie: D+ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jodi Kreyman (Ava Michelle), které bylo v době uvedení filmu ve skutečnosti pouze 17 let, měřila 187 cm. (cmenda)

Reklama

Reklama