foto

Jason Rogel

  • nar. 6.8.1976 (43 let)
    Long Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Babysitter 2
2019 Kraj světa
Čára
2017 Keloid
Khol (open)
Love by the 10th Date (TV film)
Walk of Fame
2016 All Exchanges Final
2015 S tímto prstenem (TV film)
2012 Gulliver Quinn (TV film)
Happy Valley (TV film)
Lost Angeles
Mistle-Tones, The (TV film)
2011 Nebezpečný žralok (TV film)
2009 Amazing Mrs. Novak, The (TV film)
Donna on Demand
Kolotočáři
Tales from the Catholic Church of Elvis!
2007 Rattle Basket
2006 Dementia: An Experiment in Terror
Quick and the Undead, The

TV seriály

2018 Homecoming (TV seriál)
Stop (S01E10)
Pineapple (S01E02)
Mandatory (S01E01)
U Raven doma (TV seriál)
Keepin' It Real (S02E21)
It's Your Party and I'll Spy If I Want To (S02E19)
New Dog, Old Trick (S02E18)
další epizody (4)
Bosch (TV seriál)
Víno mládí (S04E06)
Ďábel v domě (S04E03)
Zvláštní dozor (S04E02)
2017 Lady Dynamite (TV seriál)
Little Manila (S02E08)
Tohle jsme my (TV seriál)
Dvojka (S02E09)
2016 Dice (TV seriál)
Elvis (S01E01)
Tlukot srdcí (TV seriál)
Permanentní pozlátko (E07)
Impastor (TV seriál)
Ah-Men (S02E07)
2015 Impastor (TV seriál)
On the Third Day... (S01E02)
Kevin from Work (TV seriál)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Burn Vasectomy Milkshake Pong (S01E10)
Město žen (TV seriál)
Konkurz na přítele (S06E03)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Opět spolu (S03E20)
2013 Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Ouroboros (S01E09)
2011 Man Up (TV seriál)
State of Georgia (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Rande není romantika (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Debata (S01E09)
Dexter (TV seriál)
Dexter má dovolenou (S04E04)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mírová dohoda (S04E12)
Kancl (TV seriál)
Blood Drive (S05E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Fyzika věda je (S04E18)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a UFO (S08E03)
2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
The Mongolian Beef (S02E08)

Host

TV pořady

2014 Pun Plip Pridays on Kababayan Today (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky