Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

BuchtiCZ 

všechny recenze uživatele

Nechutný, drze sebevědomý, debilní a mastný zpuchloň v akci. Musím říct, že podle některých komentů jsem čekal trochu větší porci nechutností a legrace, ale i tak některé scénky jsou nezapomenutelné, jako když Torrente "učí" Rafiho střílet nebo sex na stole v jeho nádherném brlohu jsou velký nářez. Bohužel jsem to viděl v originále s anglickými titulky, takže všechny hlášky tak nějak nevyzněly. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě minulo obloukem... i když uznávám, že zpocenější film jsem neviděl... Představte si všechny špatné vlastnosti, které může policista mít a vynásobte to nekonečnem a přiblížíte se charakteru Torrenteho... Náznaky jisté satiry zde jsou, ale většina vtipů moc tlačí na pilu a dle mého jsou neobratné a bez určité lehkosti. Uvidíme co druhý díl. Ze slušných vtipů si vzpomenu jen na ten s fanoušky Realu... ()

Reklama

Stanix 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si zajisté na zastydlého italského účetního Fantozziho, ne? Tak tohle je v obdobném duchu, s tím že tady jde o španělského ignorantského expendreka Bouřliváka a humor je velmi obhroublého zrna. Ze startu bylo vtípku dost, ale druhá polovina je už malinko chudší. I tak ale Bouřlivák stojí za shlídnutí a možná i celá série ( 4 díly ), uvidíme. PS: Raději Bouřlivák s neotřele originálními gagy než stále stejné přiblblé prcičky a jiné fekální hovadiny ze zámoří. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štěstí vidět třetí díl, který mě nadchl, ale starší bratříček je přece jen o chlup lepší, i přes nižší rozpočet. Bouřlivák se evidentně vyžívá v mazlení se s kolegama v autě, za Atletico Madrid je schopen položit život, pokud v zápětí kolem nejdou fanoušci Realu, to hned uklízí šálu do kanálu. Nejlepší sex v jeho životě trval asi jednu minutu a v čínské restauraci odmítá jíst hůlkama a uráží ho bambusový salát, jelikož prý nevypadá jako panda. Segura se pro mě stává nejlepším španělským filmařem všech dob. :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Anti chlap, kterej fandí Atletiku a když vidí hlouček fanoušků Realu okamžitě zadupává svojí šálu do kanálu a vyřvává Real...no je tohle chlap? Ne tohle je Bouřlivák. Scény, které v tomhle filmu uvidíte nikde jinde neuvidíte, respektive scény ze života Bouřliváka jsou natolik originální, že tři hvězdičky jsou dost málo, a chápu to, že tohle na jedno zkouknutí ztrácí trošičku účel. Tohle se prostě nedá, takovejhle film asi jen tak v televizi neuvidíte. Řek bych, že klasickej obyčejnej člověk se u toho výborně pobaví, na druhou stranu rejpala už rozčílí fakt, že Bouřlivák se před noční v hospodě nesktuečným způsobem naláme v hospodě, a pak usedne do jeho rozpadlého stoletého Seata a jako policajt v utajení začne rajdit ulicema Madridu. Bouřlivák je prostě unikát. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama