Reklama

Reklama

Epizody(12)

Ve druhém ročníku se Nishikata pořád snaží Takagi přechytračit a vyrovnat si s ní účty, ale zoufale se mu to nedaří. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem si to pustila na Netflixu a nevšimla si, že to není první, ale hned druhá série. Proto jsem byla dost překvapená, že tahle poměrně nezáživná šou má tak vysoké hodnocení. Ale asi v polovině jsem si konečně všimla „S2“ a bylo jasno. Nišikata mi byl nesympatický, to samé i Takagi. Pořád dokola to bylo o tom samém; jak se jakože Takagi snaží ztrapnit Nišikatu, ale přitom se ho dost brutálně snaží sbalit, ale on se svou natvrdlostí dost úspěšně brání. Normálně 12 dílné anime zhlédnu tak do týdne, tohle mi trvalo několik měsíců a to jsem se musela do koukání docela nutit. Nemám ale ráda rozkoukané seriály, tak je to konečně za mnou, můžu si oddechnout a rychle zapomenout. První série je prý lepší, ale bohužel zkoušet to nebudu. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna se nese více méně v duchu té první, akorát asi jen s tím rozdílem, že z nevinných soutěží a her se stala spíše snaha hlavní hrdinky sbalit hlavního hrdinu. Je to mnohem více o té rádoby romantice, která ale díky tomu, jaký je Nishikata dřevo zase až tak nefunguje a občas už to ani není kdo ví jak vtipné. Ostatní postavy dostávají stále méně prostoru a hlavní fokus je na Takagi, která jako by doslova chtěla dostat Nishikatu do situace, kdy si bude muset vybrat mezi tím, že udělá nějaký krok k vzájemnému vztahu, nebo zase jenom prohraje další sázku. A Nishikata tak řeší pořád dokola to samé dilema - když udělám tohle, tak to bude trapné, ale když to neudělám, tak jsem zase prohrál... A s tím, jaký Nishikata je, to všechno končí ve většině případů pořád stejně a i když už je nakonec tlačen tak intenzivně, že by se dalo hovořit o nějakém posunu, tak vám stejně přijde, že ten posun je zase jen o milimetr. Moje otázka proto zní - zaslouží si někdo jako je Nishikata někoho jako je Takagi? Podle mě ne, ale Takagi je jiného názoru a tak se vše zase opakuje a většinu času se motáme v kruzích, což mě začíná nudit a vysilovat... A proto už se tolik nebavím a víc jak 6/10 ode mě druhá řada nedostane. ()

Reklama

Reklama

Reklama