Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Drž se týmu (S01E04)

(epizoda)
  • Jižní Korea 쫄려도 편먹기 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráči mezi sebou vytváří spojenectví a když zhasnou světla, není v bezpeční vůbec nikdo. Třetí kolo vyžaduje, aby Ki-hunův tým začal přemýšlet strategicky. (Netflix)

Recenze (51)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chaos, brutalita, napětí. Hráči dostali trošku volnost, byli popostrčení tím správným směrem a nechali se beze zbytku využít k prořídnutí svým stavů formou zajímavější "zábavy". Seriál zatím nabízí své vrcholy v podobě jednotlivých her. Když se snaží budovat zájem o jednotlivé hráče, tak vše padá na jednotlivých postavách. Nakročeno to má k slušnému finále. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další nabušená epizoda, která nám ukazuje zejména to, jak zábavnou formou se dá pojmout tradiční přetahovaná s lanem. Je třeba tvůrce pochválit, že dovedou být stále dostatečně kreativní na tak malém prostoru. Epizoda nemá slabá místa. Parádní zvráceně zábavná jízda od počátečních minut do závěrečných titulků. Současně s první epizodou rozhodně prozatím nelepší díl s velmi milým cliffhengerem v závěru, kdy divák nemá jinou možnost než okamžitě navázat dalším dílem. [85 %] ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já z toho mám husinu normálně! Tenhle seriál je tak neskutečně intenzivní, saakra! Jsem se u toho zpotila, jako kdybych vylezla na Everest, a to celou dobu jenom sedím na pohovce jako brambora. Hrozně se bojím o toho detektiva. On si vezme čtvercovou masku a ani neví, co s ní má dělat. Radši ať zůstane u kolečka, tam aspoň vypadá míň podezřele a jenom plní rozkazy. A je skvělý, jak tenhle seriál zodpoví hned každou moji otázku, což se málokdy stává (možná mám prostě moc otázek ¯\_(ツ)_/¯). Třeba proč organizátoři dovolili, ať si někdo vezme víc jídla apod. Jen tak mimochodem absolutně miluju Gi-huna, ten chlap je úžasnej, panebože! Ten tu celou skupinu drží pohromadě. A je hrozně vtipný, jak pokaždý zmíní, že jeho brácha je vysokoškolák a Sang-woo mu dá klasickej kolikrát-to-ještě-budeš-říkat výraz. A to přetahování!! To přetahování! Já jsem posraná až ta ušima, jak to dopadne! Samozřejmě, že naše parta přežije, ještě zbejvá 5 dílů, takže není jiná možnost, ale stejně, je to napínák! A jako v každým seriálu mě aspoň jeden člověk vždycky sere. Hraje sice skvěle, ale sere mě taky skvěle. Hádejte, kdo to je. Ano, přesně tak - šílená ženská, která je posedlá mafiánem. Hodnocení: závislost horší než herák, nebo spíš..  lepší?/10 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím rozhodně nejnadupanější epizoda. Skělé tempo již od začátku a nápaditou bitku mi pokazilo jen střídavé osvětlení, což nebylo příliš příjemné na sledování a hlavně toho diváku docela dost uteče, neboť je tam furt černo. Mimo to se vše ostatní nese v duchu naprosté dokonalosti. Hustá atmosféra by se dala krájet a třetí hra šla opět s kvalitou výrazně vzhůru a já se dokonce bavil již během rozřazování do týmů. Střih zrovna v tom nejlepším! Nemohu se dočkat, jak to teda dopadne. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, a jo. K těm postávám začínám už konečně mít nějaké sympatie, konečně to začíná být víc napínavé a i když v tom ty nelogičnosti a echt teatrální dialogy pořád jsou, konečně to nějak funguje. A jestli to takhle zůstane až do konce, tak by to mohlo být i celkem dobré, byť jen na jedno zhlédnutí. Tak nadšený jako většina uživatelů z toho asi fakt nebudu... 4* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Keď počas preťahovania lanom spadne jeden tím z plošiny, druhý tím na opačnej plošine zostane stáť. V skutočnosti by ich prehrávajúci tím stiahol tiež dole. (Hurko)

Reklama

Reklama