Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

holub109 

všechny recenze uživatele

Další dobrá věc od Netflixu. Zajímavý příběh od tvůrců Stranger Things a The End of the F***ing World, který se točí okolo sedmnáctileté teenagerky, která zjistí, že má superschopnosti. Je to skvělé natočené a obsazení z To je taky super. Příběhově mě to bavilo a poslední epizoda hodně nalákala na další řadu. 1. série - 80% ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Vynikající, jednohubka. Především Syd byla úchvatná a dokonale zahraná. Může se zdát, že jde o teen romaci, ale jakmile mi docvakly souvislosti a odkazy, byl jsem jak dítě pod vánočním stromem. A je celkem úsměvné, že většina neví! :) Tohle opravdu můžu a to jak normálně normální to je, je geniální. Uff ()

Reklama

Zuzanv odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytočný seriál, o ktorého (ne)ambíciách svedčí aj dĺžka častí (niekedy 15 minút), klišé charaktery, scény, nudná a nesympatický hlavná hrdinka, atmosféra akože Stranger Things, buďme retro, ale tu to vôbec nefunguje, ale že vôbec. Jediné, čím sa toto podobá na The End of the F**ing World je font písma ich názvov v úvode. Nič sa tu neudeje, a aj čo áno, to zistíte po prvých piatich minútach. A akoby aj mohlo. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že něco podobného už jsem viděla. Což je dobrý i špatný podpis Netflixu. Tentokrát se úplně do černého netrefil a i když má tenhle seriál fajn název, přijde mi spíš "meh" podívám se, nevěnuju moc pozornost a jdu dál, bez jakéhokoliv zářezu do paměti. Hlavní hrdinka mi bohužel sympatická není ani trochu, i když v IT mi tolik nevadila a zachraňuje to aspoň její kámoš Stanley. Nejlepší moment je asi ta malá chvilka v posledním díle na plese. Kdo viděl, nejspíš ví. Cliffhanger vypadá nadějně, tak snad tohle byla jen slabší předehra. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Je to indie komedie o dospívání? Je to sci-fi thriller o dospívání? Je to fantasy komedie? Je to vztahovka s jasně rozestavenými figurkami? Ani jedno! Výstižnější název si tenhle polotovar nabušený nevyužitým potenciálem vybrat nemohl. Jediné co to táhne na 3* je parádní casting a vizuál, což je značka Netflixu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Wyatt Oleff ve filmech To (2017) a To Kapitola 2 (2019) ztvárnil postavu jménem Stanley Uris – stejné křestní jméno má jeho postava i v tomto filmu. (Will_X)
  • Natáčeno v Brownsville, Pensylvánie. (pityty)

Reklama

Reklama