Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Recenze uživatele ALIENka_ k tomuto seriálu (5)

Milý deníčku... (2020) (E01) 

Tak zatím to kromě těch superschopností vypadá přesně jako klasický klišé drama ze střední. Máme tady děvčicu, co je divná a nemá moc kamarádů. Její nejlepší kamarádka je populární a chodí s populárním klukem, kterej je strašnej zmrd. Ale líbí se mi ten nádech nostalgie a navíc je to od tvůrců Stranger Things a The End of the Fucking World, takže myslím, že pokud to nějakým způsobem neposerou, bude to dobrý. Hodnocení: 6/10 ()

Přebornice na h**no (2020) (E02) 

Ok tenhle seriál fakt nehraje na vážno, spíš taková oddychovka, to si musíte ujasnit než do toho půjdete, protože jinak to se na to radši vyserte úplně. Upřímně asi to, že jsem od toho čekala úplný hovno, tak mě to dobře překvapilo. Je to strašná pičovina, kde se řeší, kdo má horší beďary a celý je to tak strašně divný a mě to po tom, co jsem na nic oddychovýho fakt dlouho nekoukla, docela dost sedlo. :D Hodnocení: 7/10 ()

Party skončila (2020) (E03) 

Ok mám velmi vážnej dotaz.. Co má kurva Netflix poslední dobou s tím, že musí do všech seriálů cpát LGBT momenty, který se tam absolutně nehoděj? Nejdřív Stranger Things a teď tohle. Kdyby to tam aspoň pěkně zapadlo, tak nic neříkám, gay momenty mi fakt nevaděj, dokonce bych řekla, že je mám ráda a přijdou mi roztomilý ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale do prdele fakt mě sere když jsou tam násilím vnucený, aby se jako neřeklo. Jinak se tady vlastně stalo úplný hovno, ale konec byl pěknej, to jo. Hodnocení: 5/10 ()

Jaký otec, taková dcera (2020) (E06) 

Hmm líbí se mi kam to směřuje, Syd má schopnosti po tátovi, a taky je na všechny píča, což vzhledem ke všem sračkám, co poslední dobou spadly do větráku, naprosto chápu. :D Btw už jsem zmínila, jakou má tenhle seriál skvělou hudbu? Jsem strašnej šílenec na nostalgii a tohle je prostě instant orgáč. To si zase nebudu chvíli stěžovat, že nemám, co poslouchat. Hodnocení: 8/10 ()

Nejtemnější tajemství (2020) (E07) 

Tak konec nářez jako prase. Jak by řekl Karel Gott - tentokrát jsem to opravdu nečekala (too soon? ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Na chvíli jsem se bála, že to bude jako s Carrie, ale to co přišlo no ty píčo tomu říkám závěr, krvavá kaše pro mě bylo fakt překvapení. Jenom mě sere jak ztvárnil Brada, což je prostě takovej klasickej zmrd bez příběhu. A samozřejmě ty nucený lesbický momenty, co se tam absolutně nehoděj. No a náběh na druhou sérii vypadá slibně, tak snad se dočkám dřív než to stihnu celý zapomenout. :D Hodnocení: 7/10 ()

Reklama

Reklama