Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (688)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Je nutné si zodpovědět otázku, zda je Jarda Soukup nemocný, nebo je nedoceněný genius, který posunul trolení na zcela novou, dosud nepoznanou úroveň a dokonale trolí český národ. Já osobně se lehce přikláním k té druhé možnosti, protože to co jsem právě viděl, to přesahuje veškeré meze lidské představivosti.Taková věc nemůže vzniknout náhodou, nýbrž se zcela jasným cílem strhnout veškerou pozornost, a to se Jardovi povedlo na výbornou, čímž tak trochu podpořil moji teorii. Zcela nadčasové dílo. Viděl jsem pouze první díl s autentických smíchem. Na víc nenacházím odvahu. ()

filmfanouch odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup se opravdu překonal. Nejenom v rámci svého ega kdy se v rámci vlastní televize dle vlastního námětu objevil v hlavní roli seriálu Premiér (co tím chce asi kámošovi Miloušovi naznačit) ale i pravděpodobně v rámci své schizofrenie. Pavel Diviš je podle mně pro Jaromíra Soukupa úplně to samé jako Tyler Durden pro vypravěče v podání Edwarda Nortona v Klubu rváčů a Soukup se tak definitivně začíná propadat do spárů šílenství. Bojím se kam dál to zajde a mám podivný pocit, že tohle je jen špička ledovce, která se vyvine ještě v něco mnohem bizárnějšího (Ano, myslím, že to může být ještě horší než u Premiéra). Jaromír Soukup bude jednoho dne ideální bytostí na biografický snímek, obávám se ale, že žádný herec nebude schopný zahrát jeho příliš vysoké sebevědomí, snahu být neskutečně zábavným monitorem a především nepochybné šílenství. Ten člověk je svému okolí nebezpečný, chyťte ho než bude pozdě! Technickou stránku pořadu nemá cenu řešit, taky bych se nedokázal soustředit kdyby mi Soukup držel kalašnikov u hlavy..... ()

Reklama

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí tak jednou za půl roku zběžně juknout, jakou další show si na nás Jarouš připravil, a je hned jasný, že horší už to s ním být nemůže, že jo? Ale kdepak, kdepak. Ten kluk jeden vyčuraná je tak hustej, že se vždycky zvedne ze dna a pak začne hrabat a hrabat, aby to dno posunul ještě trochu hlouběji. Co na to říct? Možná má specifický talent. Možná se nám tu prochází další Ed Wood. Nebo aspoň Tommy Wiseau. Každopádně pokud existuje peklo, tak Premiéra tam budou pořád dokola pouštět těm největším hříšníkům. Stačí první cca minuta a máte chuť si prohnat hlavu kulí. A to má tahle opičárna přes dvacet minut. Dvacet minut zjevně nepřipravenýho egocentrickýho opičáka, kterýho sem tam doplní někdo podobně zoufalej. Jardo, Jarouši, ty pí*o vypatlaná, smradlavá, tys to dokázal!!! Prase! ()

DJ Lonely odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už v prvních dvou minutách jsem měl pocit, že Soukup hraje Gluma. :) Každopádně to je takovej mazec, že vedle toho i Pavel Dorotka: Historky ze života je seriálový masterpiece a musel jsem mu o hvězdu zvýšit hodnocení. Kdyžtak bych poprosil doplnit obsazení, bo tu chybí... Hrají: Jaromír Soukup, Režie: Jaromír Soukup, Kamera: Jaromír Soukup, Scénář: Jaromír Soukup, Sponzor: Jaromír Soukup. Btw. Teď jsem si uvědomil, že to hraje trochu jako slepec, jak se furt nedívá lidem do očí. EDIT: Tak ne, první díl jsem dal, ale jelikož jsem dvakrát zvracel, tak další díly si odpustím. EDIT2: To musí bejt nějaký voodoo, bo už jsem viděl všechny tři a i když každý prozvracím, čekám na další. :)))) ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

"Bude to zábava. Bude to zábava," utvrzuje Soukup v závěru pilotní epizody diváky i sám sebe a jelikož je sám v místnosti, dívá se kamkoli (hlavně do země). A zábava to fakt není. Je to jako sledovat průjem v záchodě při špatném splachování. Smrdí to, chcete se toho zbavit, ale furt se v té vodě převaluje stále dokola až nakonec musíte spláchnout znovu. Jaromír Soukup zde tvoří něco, co nemá v tuzemské sitcomové éře obdoby (ani to neodpovídá definici sitcomu). Je to něco napůl cesty mezi politickou agitkou a self prezentací říznutou se snahou o komedii, ironii, ale naprosto se utápějící v hlouposti. Soukup tak moc chce být moudrý jako Werich. Charismatický jako Roden a elegantní jak Eben, ovšem nic z toho se mu nedaří. Jen co padne záběr na něj (což je 100% času) otevře pusu a už ji nezavře. V podstatě zde video je přebytečné, toto je rozhlasová hra a ke všemu špatná, protože je o ničem. A rozhodně zde není humor a ani inteligence. Humornější už je jakákoli epizoda ze sitcomu Kde mám kaťata v Lego příběhu. Vtipné tedy zůstávaly jen nechtěné pasáže typu mluvení o samotě a... to je vlastně vše. Bohužel naprostá ztráta času a nové dno soukupovské tvorby hraničící s dnem mariánského příkopu. Co tu budeme mít příště? Soukupa ve dvojroli? Aktualizace: splněno ve druhém dílu. Další díly už raději ignoruji. :D :D :D 0% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)
  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama