Reklama

Reklama

Ronaldo

  • Velká Británie Ronaldo (více)
Trailer
Velká Británie / Španělsko, 2015, 92 min

Obsahy(1)

14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. Úplně poprvé fanoušci získávají jedinečnou příležitost v působivém a fascinujícím dokumentu nahlédnout do soukromí výjimečného fotbalisty, otce a přítele. Prostřednictvím rozhovorů, ukázek fotbalového mistrovství a dosud neuvedených archivních materiálů se seznámíte se sportovním i osobním životem trojnásobného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda na vrcholu jeho kariéry. Vydejte se s autory filmů 'Senna' a 'Amy' na výjimečnou a objevnou výpravu a poznejte, co všechno obnáší být sportovní hvězdou, která je pod stálou kontrolou veřejnosti. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

BMW12

No posledních pár let být fanouškem Sparty a Realu je za trest :-) Aspoň ten Real občas vyhraje nějakou trofej :-) Sparta na jaře bez Dočkala z trenérem zelenáčem a totálně nedisciplinovaným týmem bude ráda za druhý místo. Výhodou je, že Plzeň teď taky hraje howno, tak přes tu to snad půjde. Sešívky zatím vypadají docela suverénně.

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No páni, koukám, že fandíme stejným klubům. :-) No situace Sparty mě dost mrzí, na tu jejich hru se nedá koukat. Já bych řekl, že tam je problém ten Požár. Když to na podzim vedl Holoubek, tak se jim dařilo, ale teď do toho přišel ten Požár a všechno je špatně. Ani hráči samotní nejsou schopni říci, kdo z těch dvou je trenér. Další problém jsou pak stopeři, Mazuch, Kadlec, Holek hrají hrozně. Nezbývá než doufat, že to zvrátí a že se opět začne dařit. :-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

BMW12

Měl jsem odpolední, tak jsem první duel nesledoval, ale výsledek  jsem zaznamenal. No snad si spravím chuť po tom bolehlavu jménem Sparta Praha :-D

na příspěvěk reagoval BMW12

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Aha aha, já sleduji každý zápas, za posledních 7 let jsem jich vynechal opravdu jen pár. :-) Jinak dnes určitě koukni, jde o hodně. Máme náskok z první zápasu, tak bych to dnes viděl asi na remízu. Ale uvidíme, třeba se nám zadaří a vyhrajeme i u nich. :-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

BMW12

V poslední době už není moc čas, ale ať se děje co se děje snažím se aspoň El Clasicco nevynechat a když si mi to připomněl, tak dneska asi mrknu na ligu mistrů :-)

na příspěvěk reagoval BMW12

Gigandet

Gigandet (hodnocení, recenze)

Jsem fanouškem Barcelony a Lea Messiho....film se mi líbil...nejlepší je část když Ronaldo říká: Lea neberu jako rivala/soupeře ale jako člověka který mě dělá ještě lepším fotbalistou.. fakt paráda :)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

duckman

Ano Di Mateo, pak jsem nepochopil vyhazov, ale to jsem nepochopil u více trenérů. Fanoušci ho milovali. 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Napsla si to dobre, Untied ale zajem mit uricte budou, to jsou proste hotovy prachy a on jako porad neco tomu tymu da,a le jak jsi  napsal, pochybuju, ze by se urval a vylepsil teba svuj osobni rekord v PL, tam uz to pujde dolu ted docela rychle, jak fandit United, tak ho zpatky nechci.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Jeho cena je hodně přestřelená, to nejlepší má za sebou :) Moc United nevěřím, že by ho koupili, ale kdo ví, milují ho tam.

Souhlasím s tebou no, kupovat zpátky je nesmysl.

No a v tom posledním souhlasím také, víc mi sedí Messi.

na příspěvěk reagoval duckman

Uživatel Pítrs85 smazal svůj příspěvek.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

duckman

A ještě taková věc, Chelsea ve finále byla bez čtyř hráčů ZS, Terry, Ramires, Meirelles a Ivanovic. Všichni se zápas před tím vykartovali s Barcelonou. Takže já už předem před zápasem říkal, že i díky tomu musí být hotovo. 

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

duckman

Jinak v sezóně kdy Chelsea vyhrála LM, tak skončili v PL na 6.místě a mohli být příští sezónu bez LM, ale díky tomu, že to vyhrála Chelsea, tak vyšoupli ze 4 místa Tottenham, ty museli být fakt naštvaný .. :D 

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

duckman

Uvidíme kolik dostane Mourinho prostoru, ale dle mého je schopný se sezónou ještě něco udělat, uvidíme no.

Ano v jejich sezónu kdy vyhráli LM to vyhráli díky týmovému duchu. Proti Barceloně hráli většinu zápasu bez hráče, proto ten tlak, Čech je držel, do toho Messi nedal penaltu, to už bylo fakt moc. Chelsea dostala gól a v tu chvíli nepostupovali a hráli v deseti, tak jsem říkal, že je hotovo. No a utekl Ramires hned po gólu a Barcelona zase musela a zase tlak, nakonec utekl Torres a rozhodl. Pěkný zápas a Čech muž zápasu. Už před tím hráli s Neapolí a první zápas prohráli 3:1, to také ukazuje silný tým, který měli a hlavně bojovnost. Druhý zápas byl opravdu nádherný z jejich strany. No a když jsme u finále, tak nebýt Čech, který likvidoval střelce Bayernu, tak Chelsea nepostoupila. Bayern měl tlak 87.minut, ten tým byl jinde a věděl to každý tým, rozklepali každého a pak přijde Chelsea s antifotbalem a Bayern se přes ně nemohl dostat. Nakonec toho góla dali, ale Chelsea jen jednou utekla a hned Drogba dal gól, což také ukázalo o síle Chelsea, jiný tým by se v 85.minutě, kdy dostali složil. Chelsea bojovala dál, v prodloužení Bayern kopal penaltu, Čech jí zlikvidoval! Měli štěstí Chelsea, jenže také bojovnost, týmový duch a jejich cesta byla víc trnitá než jiný tým a ta cesta, když si na ní zavzpomínám je to nejhezčí, co jsem ve fotbale kdy zažil. S Neapolí, s Barcelonou i Bayernem jsem ztrácel naděje, ale vždy jsem věřil až do konce. Díky za připomenutí nejhezčího zážitku, pokud to vezmeš z mého pohledu fanouška, budeš nadšený :)) 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Filmu odpovidaji presne obrazky tady z galerie, jako druha psotava kera se tam obejvuje asi nejvic je jeho manaze, on ROnaldo asi bude i hdone blbej, protze mit za svyho enlepsiho kamose, cloveka, ktere te zdime a jeste mu to zrat , to ej fakt blbec :DDD

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

duckman

Hmm toho jsem se bál. Takže takovej product placement. Reklama na Ronalda. Sakra no možná, že když se budu hodně nudit, tak to někdy dám, ale tohle fakt není typ dokumentu pro mě. Dík za vyčerpávající vyjádření :-)

na příspěvěk reagoval duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Musim te fakt zklamat, ve filmu neni o fotable temer vuebc nic, jen porad dokola jak byl malej CR7 nejelpsi uz jako malej kluk, neni tam nic o zadnymkonkretnim zapase, absolutne nic o spoluhracich odkukoli kde byl, coz me mrzi fakt nejvic, zadna vyjadreni spoluhracu, jen proste je treba tak 20 minut venovano tomu, jak 2x vyhral zlaty mic a ze to pro nej znaena vsechno, pak tam beha bez tricka a rika, ze chce byt nejelpsim hracem vsech dob a ze ma svoje muzeum nekde v Portugalsku, o ktere se stara jeho bracha, film fakt z phledu fanouska fotbalu moc zajimavej neni, je to proste vylet do hlavy nejvetsiho narcistickeho egomaniaka vsech dob a opravdu to hodne prehnali. nic podobnho fakt snad nikde neni, ale je tam treba i zajimavej moment, jak si pred predanim zlatyho mice povidea s Messim, a potom tokoemntue ve stylu, a ted cituji "nez jsem vyhral zalty mic, Messi se se mnou vic bavil, jak jsem zvtezil tak uz mco ne", fakt divny :DDD

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Pilda17

Podle me je Mourek 2 az 3 letej trener jako nas Franz, vsude kde byl tam to po dvou letech naprsoto rozlozil :DDD ale prvni dve sezony ma slusny, taky uz je dost prectenej, treba tvuj oblibeny tym FC Gazprom, hral svou nejeůpsi sezonu opravdu nekoukatelny fobtal, dodnes nechapu, ak se jim pdoarilo prejit pres Barcelonu ta v ednom zapase mela 40 strel a presto Drogba dvakrat utekl a dal dva goly, Messi nedal penaltu a nestrelil tenkrat 3 tycky, to byl fakt masakr, na zacatku te uspesne sezony zacali CFC hrat aktivni fotbal,a le najednos eocitli na 6 miste tak acali betonovat a bali pro smich cele BPL ikdy jim půotom teda vyhrali :DDD ale to finale s bayernem to bylo fakt nechutny, nehorsi so jsem kdy videl.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Pilda17, Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Nechtéjí ho pryč ani fanoušci, stojí za ním. Kádr je silný, ale Hazard, Ivanovic, Fabre, Costa, Matic úplně bez formy, už se to zlepšuje, ale v jednu chvíli to fakt nešlo. Mysleli si, že to budou mít zadarmo jako minulý rok a stouplo jim to do hlavy. Atmosféra tam urco není nejlepší, ale věř, že pokud teď do Vánoc nebudou zbytečně ztrácet, sebevědomí se jim zvedne a určitě ještě budou bojovat.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

No já ti nevím. Nezdá se mi aby z takovým kádrem hráli až tak bídně, ale já je zase až tolik nesleduju. V Anglický lize jsem viděl akorát mač proti Liverpoolu a tam mi to přišlo dost jasný. Můžu se mýlit, ale víš jak je tu ta známá poučka, že je snažší vyhodit trenéra než 25 hráčů a José dost kope kolem sebe, můžou ho mít dost. Podle mě ho tam tolik nedrží ani důvěra jako fakt, že Abramovič by mu musel jednak hádám vyplatit tučný odstupný a vzhledem k tomu, že jednou už ho propustil a vzal zpátky, tak když ho vyhodí podruhý, tak bude za vola :-) Ale zase můžou se plně koncentrovat na ligu mistrů, když Anglickej titul už je asi nenávratně v tahu.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Čech je můj hodně oblíbený hráč, stejně jako Lamps. Přeji tento rok titul Arsenalu, ale nevěřím jim. Chelsea to nesabotuje kvůli trenérovi, tomu nevěřím. Tady jde o formu. Sleduji každý zápas a je pár jedinců, který nemají formu a dělají chyby. V posledních zápasech je hra ale lepší, ale v trenérovi to není. Přišla krize a já jsem rád, že tam nechají Mourinha. Teď v krizi se ukáží jeho kvality a uvidí se, co je schopný udělat do konce sezóny.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, duckman

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

duckman

Myslíš, že ho ten Paris SG fakt koupí? Jako prachy na to mají o tom žádná.

 

Jinak nastiň mi to trochu zamračenej kocoure. Jestli je v tom dokumentu 10 minut fotbalu a 80 minut se Ronaldo ve spodkách plácá po zádech jakej je borec, tak pak to asi sračka fakt bude. Právě přemejšlím jestli do toho jít nebo nejít. Můžeš i spoilerovat. Díky :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17, duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Letos jednozacne zlatej mic Neymar, kterej uz jasne zacina zastinovat i naseho Pinďu z Barcy :DDD

na příspěvěk reagoval Pilda17

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jojo tahle nudny Classico fakt nepamatuju, Bale to traged uplnej loni si z necelous ezonu delali srandu, ze ikdyz byl kokrat na hristi, tak tam vlastne nebyl, CR7 ma vrchol  za sebou, tuhle sezonu podle uz v Reaulu nedokonci a pujde za Zlatanem, tam se presne hodi, i kdy MU vylopucit taky nelze, ale ja bych byl radsi kdyby zmizel ve francouzske lize,a bych se na ty jeho oslavy poenalt nemusel divat, moralne je opravdu velice podprumerny clovek, coz je skutecne videt i s filmu, od ktereho jsem cekal, ze se v nem budou snazit prave tyhle jeho negativni vlastnosti trochu narovnavat,a el kdyz tam ten showman pobiha pulhodiny bez tricka v kazdy scene ma jiny obelceni a uces, tak se fakt clovek uz ani nesmeje.

 

Real je letos jeste horsi nez loni, to ze CR7 udelal nejaky body proti Schachtaru DOneck v LM, ktery je jednoznacne nezkorumpovanejsi tym v cele Evrope a potom dal asi 4 fiky este Eibaru nebo Las Palmas, kvuli tomu ho asi nekupovali, podle me budou mit velikej problem dostat prachy ktery za nej dali, ikdyz uz se vice mene zaplatil, treba takovej James Rodrigue jim, hned prvni tyden po pricchodu do Realu vydelal 30-40% prestupove castky jenom za prodej dresu po svete.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

No dovolím si lehce nesouhlasit. On je fakt borec, ať si o jeho povaze myslíte cokoliv, ale je fakt, že koncepčně je na tom Barcelona momentálně o míle napřed (byť to nerad přiznávám) Při posledním El Clasicu jsem mocně skřípal zubama :-)

na příspěvěk reagoval duckman, m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

To, ze cela hra Realu je postavena na tom narcisovi sa im konecne vypomstilo. Barcelona ma team, Real ma iba jedneho uplakanca, ktory si o sebe mysli, ze je poloboh.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tak každej máme svého oblíbence. Ty Lamparda já Čecha, ale božskej José začíná nebezpečně ztrácet kontakt z realitou. Dřív jsem mu hodně fandil, ale teď se mu to hroutí pod rukama. Jsem zvědavej kolik zápasů budou muset ještě odsabotovat, aby mu Abramovič dal padáka :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jo v LM jo, ale bavím se teď celkově v posledních týdnech možná měsích. Přesně Real bez něj bude poloviční. Barca už není o Messim, ale dělá své Neymar a Suarez, neskutečné trio. K Čechovi se ještě nezachovali tak zle, pustili ho tam kam chtěl a chtěl zůstat v Londýně, což se Chelsea nelíbilo, ale udělali to za jeho služby. Své si odchytal a ještě mu dal Abramovič krásný bonus, to se nestává často. Vybrali mladšího brankáře, spíš budoucnost, ale neberu jim to za zlé, ač jsem to nesl hodně zle. Víc zamrzelo k chovaní k Lampardovi, to jsem byl hodně zklamaný.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

A minule dal v lize mistrů dva góly a dvě asistence jeho dvojník? :-) Jj jinak Real je v řiti, nejenom protože Benitez je debil. Právě na Ronaldovi to stojí bez něj by byli v hajzlu úplně. Barca si poradí i bez Messiho, ale Ronaldo ten Real už dlouhodobě táhne, to by nedal kdyby nebyl fakt borec. Realu budu fandit dál, ať tam bude kdokoliv to je jedinej Evropskej klub kterýmu fandím už od dětství a dlouhodobě. v Anglii jsem spíš převlíkač kabátů podle toho kde hraje Čech :-) Když mluvíš o tý neúctě, tak právě proto jsem se vysral na Chelsea, protože se mi nelíbilo jak zametli z Čechem. Po tom všem co pro ně udělal ho odkopli jak psa, takže v Anglii teď fandím Arsenalu .-)

na příspěvěk reagoval Pilda17, m.a.t.o., BMW12

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak za chvilku budeš fanoušek Realu bez Ronalda, já fandil Real dřív, jenže vedení nemá jednání k hráčům, viz Raúl. Tenkrát ještě za Carlose, Raúla, atd jsem jim fandil hodně. Benítez dojebává Real a tak za chvilku bude Real měnit komplet tým, jsem na to hodně zvědavý. Neříkám, že to není pan fotbalista, ale taky namachrovanej zmrd, který nemá úctu k nikomu a poslední dobou mu to moc nekope. Dle mého to nejlepší má za sebou, věk člověk nezastaví. Teď už bude klesat jeho forma. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, BMW12

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Proč do něj musím bejt automaticky zamilovanej? Tuhle vlnu hejtování trochu nechápu. Ok já nepopírám, že jeho charakter má k ideálu daleko, že je metrosexuál, namyšlenej frajer atd, ale tak nějak všichni přehlíží fakt, že je to pan fotbalista. Jo a taky jsem fanoušek Realu Madrid, takže tak :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Koukám, že tenhle film je ideální materiál pro hejtry :-) To se na to sakra budu muset taky podívat.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

duckman

To bylo dobře řečeno. Zatím se tomuto filmu vyhýbám, nechce se mi dávat další zbytečný odpad. 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Myslim, ze Ronaldo neni rozhodne ikona vsech, spise deli fanouskovskou zakladnu na mensinu skutecne tupych glory hunteru, tedy jeho fanousku a na vetsinu tech inteligentnich lidi.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Reklama

Reklama