Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Franto,Franto…kam jsi to zas vlezl. Nestačil ti ten trapas ve Slávce??? To už jsi měl raději zůstat jako „expert“ u přímých přenosů naší KAPR ligy, než se srát do televizního pořadu podobné úrovně. Možná prvotní myšlenka nebyla špatná, když se tenhle projekt vymýšlel na papíře, ale na obrazovce to funguje asi tak, jak nekonečné seriály TV NOVA…Uspává to, sem tam nějaká dobrá hláška (a tu ještě vypotí nějaký ten vesnický balík, nebo buchta). Opravdu asi nejzáživnější jsou ty kecy v hospodě, nebo mimo trávník, když na sebe zúčastnění bonzují před kamerou…Jinak ovšem jeden velký „nedokvašek“, aneb Franto už se na to vyser, pohlaď své sparťanské srdíčko, jak si vždycky pronášel, dej si pivko, papuče a na fotbal čum už jenom v televizi!!! To ti radím jako fanda Baníku, který to bude mít už taky brzo za sebou. ()

Haitower 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý pořad, zaměřený na filozofii ("Kolikrát si ženatý, tolikrát jsi člověkem, děti taky mám, teda zapsaný je mám" - Samé Klady), trochu i na konspirační teorie ( "Bůh stvořil obrazce v Holasovicích, ty předznamenaly, že Messi neposlal Ronalda na zem, aby hrál fotbal" - Samé Klady), sociálních problematik na vesnici ("Naše vesnice je tak velká, že je vždycky někdo doma" - místní David Lafata), řešíme i nástupnické problémy místní fotbalové šlechty ("To je teta, teda žena bratrance, ta stříhá půlku týmu... možná celej!" - kapitán týmu) a nakonec přijde i hudební vložka písničkáře Samé Klady, který má našlápnuto k vyplnění místa na poli pop music vzniklém po Tomáši Klusovi. Jedním slovem to byla nádhera a už se těším, co přinesou další díly a zda v nich také budou i Baníkovci s pěti promilé, kteří se večer hlídali a pár scoutů od piva a ultras skandujících "Holasovicedopičevylilsempivo". 5***** ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Mně ten koncept nepřijde zase tak špatnej - fotbal je v tuzemsku pořád nejoblíbenějším sportem, do mičudy kope kdejaká vesnická roštěnka a v hospodách je nekonečným tématem ke konverzaci pro každýho ostřílenýho štamgasta. Proč o tom tím pádem nenatočit nějakou tu bžundu. Nehledě na fakt, že tahle "nižší kopaná" má sportovnějšího ducha, než prvoligová promenáda brutálně přeplácených automatů na fingovaný bolístky. Výsledek nakonec připomíná takovou bizarní sondičku do duší venkovských čutálistů, kde je ovšem Franty Straky podezřele málo a nudy docela dost. Uvidíme, co přinesou další epizody. ()

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo neskáče, není Čech na ČT byla také slabota a v podstatě tam rovněž šlo jen o zviditelnění pár jednodušších lidí v televizi a získání pocitu velkých hvězd, aby jim pak kumpáni v hospodě s velkou slávou zaplatili rundu, ale aspoň to mělo nějaký vývoj a dalo se to sledovat. U Ano, trenére člověk pořádně neví, co je vlastně smyslem pořadu a Strakovým úkolem. Trapné parazitování na dobrém jménu Ano, šéfe. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Snaha o nový koncept ,,Áno, šéfe,, , ktorá ale v takmer všetkých aspektoch nefungovala. Franza a jeho tataráček mám rád, je to sympaťák a má charizma. Avšak v tejto úlohe , keď sa snaží urobiť Ronalda a Messiho z miestnych dedinských nekopov, pôsobí to ....ako to nazvať? ........že to ide cez závit, neforemne , a že mu to proste neverím, je to mierne komické. Asi tak. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama