Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na sloupu větrné elektrárny je přivázána mrtvá televizní meteoroložka. Hned po příjezdu na místo činu se odhalí příčina smrti - zabitá byla už dříve utopením. Kdo však mohl mít důvod k zavraždění sympatické televizní „rosničky“? Nějaký ekologický fanatik? Okolní farmáři, kterým její špatná předpověď zničila úrodu? Filip pachatele odhalí, ten je však o krok napřed a rozhodne se Filipa zlikvidovat. (prima+)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mi přišlo úplně špatné. Ani jako vědomá ujetina to nefunguje, ačkoliv chladnokrevní farmáři se povedli a za mě jsou to nejlepší scény. Ale jinak? Zach naprosto bezkrevný, kdyby mu udělali na hlavě tetování, bude asi pořád v pohodě (a fakt mi to jako fór nebo parodie nepřišlo), Zedníček také netuší, co přesně hrát, Kotek zcela bezradný, tenhle díl se prostě tak nějak nepovedl. Navíc to tlačení na pilu, že ti konspirátoři jsou bludaři a jen věda pracuje na našem dobru... Ještě že tam zazněla ta hláška o atomové energii a bombě. Protože už mi to chvílemi přišlo, že fanatici jsou na obou stranách. A mimochodem se mi vybavil vtip z doby kovidu. Jaký je rozdíl mezi konspirační teorií a pravdou? Dva měsíce. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi případ celkem zajímavý, pachatel brzo jasný, řešení detektivů, teda tentokrát hlavně Einsteina je ovšem naprosto tragické. Takhle by se choval debil, ne kriminalista s nadprůměrným IQ. No aspoň že se Šárkou Krausovou se to někam posunulo. To bylo docela vtipné.  PS: postava Romana Zacha je tu zcela zbytečná ()

Reklama

Harry_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Génius a neřekne jim, ať prostě sundají svorky... lepší je střílet zblízka v kovové malé místnosti. Nebo každý ví, že po vyřazení jističů se "vypálí síť"a odpálí notebook... Několikrát ach jo. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama