foto

Roman Mrázik

  • nar. 1.1.1970 (47 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2014 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
2012 Modrý tygr
2008 U mě dobrý
2000 Vše pro firmu (divadelní záznam)
1997 Dobrá zpráva (TV film)
1996 Máčo & Líba (studentský film)

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Hra o jablka (S03E07)
Z víly bojovnice (S03E02)
Přístav (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
Mojito v trenýrkách (S04E10)
další epizody (11)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Orchidej na smetišti (E04)
2016 Atentát (TV seriál)
Past na vražedkyni (E16)
Šancja (E14)
Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Přístav (TV seriál)
Kde je bugina? (S03E06)
Vítání jara (S03E02)
Svíčková pro Etiku (S03E01)
další epizody (5)
Žrouti (TV seriál)
Epilog (E09)
Souboj titánů: Finále (E08)
Souboj titánů: Steak (E07)
další epizody (9)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
Pečený sněhulák (TV pořad)
2012 Drahá tchýně (TV seriál)
2010 Comeback (TV seriál)
Komu zvoní hrany (S02E03)
Dokonalý svět (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baba na zabití (S01E09)
Soukromé pasti (TV seriál)

Dokumentární

2016 Nebojte se Internetu (TV seriál)

TV pořady

2016 Vaříme s Mírou (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Vaříme s Mírou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace