foto

Roman Mrázik

  • nar. 1.1.1970 (48 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2017 Babička (studentský film)
2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2015 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
2012 Modrý tygr
2008 U mě dobrý
2000 Vše pro firmu (divadelní záznam)
1997 Dobrá zpráva (TV film)
1996 Máčo & Líba (studentský film)

TV seriály

2018 Chrocht! (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)
Dáma a Král (TV seriál)
Vražda a vykoupení (S02E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Konec jedné lásky (S05E44)
2017 Chrocht! (TV seriál)
Lovu zdar! (E01)
Specialisté (TV seriál)
Šmírák (S02E10)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Orchidej na smetišti (E04)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Hra o jablka (S03E07)
Z víly bojovnice (S03E02)
Přístav (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
Mojito v trenýrkách (S04E10)
další epizody (11)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Žrouti (TV seriál)
Epilog (E09)
Souboj titánů: Finále (E08)
Souboj titánů: Steak (E07)
další epizody (9)
Atentát (TV seriál)
Past na vražedkyni (E16)
Šancja (E14)
Přístav (TV seriál)
Kde je bugina? (S03E06)
Vítání jara (S03E02)
Svíčková pro Etiku (S03E01)
další epizody (5)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2013 Drahá tchýně (TV seriál)
Panenka (E20)
Anita (E19)
Panda (E18)
další epizody (20)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Jak se píší články (E09)
Comeback (TV seriál)
Komu zvoní hrany (S02E03)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baba na zabití (S01E09)
Soukromé pasti (TV seriál)
Exmanželkou snadno a rychle (S01E12)

TV pořady

2016 Nebojte se Internetu (TV pořad)
Vaříme s Mírou (TV pořad)
2014 Pečený sněhulák (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Vaříme s Mírou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace