foto

Roman Mrázik

  • nar. 1.1.1970 (47 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2014 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
2012 Modrý tygr
2008 U mě dobrý
2000 Vše pro firmu (divadelní záznam)
1997 Dobrá zpráva (TV film)
1996 Máčo & Líba (studentský film)

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Orchidej na smetišti (E04)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Hra o jablka (S03E07)
Z víly bojovnice (S03E02)
Přístav (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
Mojito v trenýrkách (S04E10)
další epizody (11)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Žrouti (TV seriál)
Epilog (E09)
Souboj titánů: Finále (E08)
Souboj titánů: Steak (E07)
další epizody (9)
Atentát (TV seriál)
Past na vražedkyni (E16)
Šancja (E14)
Přístav (TV seriál)
Kde je bugina? (S03E06)
Vítání jara (S03E02)
Svíčková pro Etiku (S03E01)
další epizody (5)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2012 Drahá tchýně (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Comeback (TV seriál)
Komu zvoní hrany (S02E03)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baba na zabití (S01E09)
Soukromé pasti (TV seriál)

Dokumentární

2016 Nebojte se Internetu (TV seriál)

TV pořady

2016 Vaříme s Mírou (TV pořad)
2014 Pečený sněhulák (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Vaříme s Mírou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace