Reklama

Reklama

Mladá vedkyňa Meng Li (Hannah Quinlivan) vynájde špičkový systém varovania pred sopečnými výbuchmi a vracia sa na tropický ostrov, kde tragicky zahynula jej matka, v nádeji, že sa jej podarí zabrániť ďalším úmrtiam. Na ostrove sa teraz nachádza jediný sopečný zábavný park a letovisko na svete, ktoré vymyslel jeho bezohľadný majiteľ Jack Harris (Jason Isaacs). Čoskoro vypukne chaos, keď doteraz spiaca sopka začne hrozivo dunieť. Nastáva strhujúci boj s prírodou o záchranu holých životov, zatiaľ čo zo sopky prší ohnivý dážď, ktorý spôsobuje smrtiacu skazu... (TV Markíza)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Viděli jsme jen přehnaněji to co v deseti předchozích filmech. Mimo akce tu nic nefunguje a akci musíš brát z rezervou, protože i když katastrofický fláky jsou o úletech, tak tady je to už kulantně řečeno za hranou a jako trash se to úplně netváří :)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Strašně přestřelena píčovina. V některých scénách to strčí do kapsy i rychle a zběsile hlavně džíp vs urvana lanovka ( to jsem chcípal smíchy) ale že by to bylo špatný řemeslo to zase ne.

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama