Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrovolné domácí vězení muže znuděného životem se změní v komedii plnou chyb. Může za to zvědavá novinářka a jeden zvláštní balík. (Netflix)

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pane jo, tohle byla indická síla. Ne, že bych v indické kinematografii byl kovanej, ale tipuju, že tohle i na neInda je hodně. Něco na způsob vtipu a la Hannah Montana, akorát s dospělými superindickými modely navrch. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sex a klení v indickém tuctovém telenovelovém filmu. Filmů s názvem House arrest je pět a doporučuji si pustit ty ostatní. Úplně by z toho stačilo udělat 22 minutový pilotní sitcom a 82 minut vyhodit. Film pomocné režisérky Shashanky Ghosh, románového spisovatele a scénáristy Samita Basua selhává hlavně na úrodě klišé. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších indických filmov, aké som videl. Mal som pocit, akoby celý čas chceli z toho vykresať nejaký americký akčný film, ktorý mal byť asi ako jedna z tých "bláznivých" amerických komédií, ale napokon to bola katastrofálna trápnosť aká sa v indickej kinematografii len tak nevidí. Hlúpe postavy, idiotský dej, a o tých dialógoch sa radšej ani nevyjadrujem. Hrozné niečo. Už dlho som nedal žiadnemu indickému filmu hodnotenie Odpad!, ale tu sa inak proste nedá... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

1/ obsah "autora" Netflix Czech" je totálny nezmysel, celý dej má hlbšiu zápletku a nie je to taká povrchnosť ako uvádza Netflix. 2/ titulky k filmu ktoré vydal Netflix Czech sú také slabé, nechápem dosť dobre ako môže niekto preložiť odpoveď na otázku "Ste priatelia?" na ktorú padne odpoveď "Áno, od detstva." ako "Áno, prdelka." (odpovedá dievčaťu) a to nie je zďaleka jediná hlúposť a nepresnosť. 3/ Film ma totálne nadchol, nemá chybu, je skvelý po všetkých stránkach, ten nápad zo zjavovaním sa ľudí s, ktorými telefonuje v situácii v akej práve sú, bol dokonalý. Skutočne som sa skvele bavila, režisér odviedol skvelú prácu. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Pro někoho, kdo se zajímá o indickou kinematografii a líbí se mu, může být filmová tvorba Netflixu docela tvrdým oříškem. Počítám se mezi tuto část diváků, i když se snažím brát věci takové, jaké jsou, ovšem výhrady rozhodně mám, ale... Koneckonců nic s tím nenadělám, tak nač se tím soužit. Žel tento odklon od tradic a příklon k „modernímu“ pojetí (čti západně orientované nenáročné popcornové podívané) lze vypozorovat i v bollywoodské produkci. Neříkám, že mě ony zmiňované „moderní“ filmy neoslovují a nebaví, to rozhodně nikoliv, ale moc mi chybí ten klasický přístup a styl natáčení, tolik příznačný pro tuto zemi. Ale na druhou stranu chápu, že by s tím mohlo mít hodně lidí problém a zde má hlavní slovo lepší prodejnost, takže... Je to sice natočené v Indii, ale úplně indické to není. Tím si získají i více diváků, kteří by jinak měli asi vážné problémy něco takového přežít. Jejich škoda! Tento snímek však mile překvapil. Postavy, ač mnohdy ujeté, se mi líbily. Rovněž bylo příjemné sledovat pozvolné sbližování ústředního a navíc sympatického páru. Příběh samotný, i když pro někoho nudný, včetně mnoha rozhovorů a neustálého mobilního volání měl něco do sebe. Rovněž i zpestření hlavní dějové linie o trampoty s kufrem obsahujícím „neposedný dáreček“ pobavila. Při hodnocení bylo od začátku jasné, že se bude točit okolo tří hvězd a dolů se určitě nepůjde. Na samém závěru jsem měl z viděného příjemný pocit, jenž mě ve výsledku donutil zvýšit laťku na slabé čtyři hvězdy. Bláznivé, ale i milé v kategorii nenáročný odpočinkový film. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Indickou kinematografii mám rád, ale tohle bylo spíše silně americké. A motiv s balíkem taky patřičně ulítlý. Takže bláznivá komedie? Kdyby nebylo těch nekonečných rozhovorů, které začaly unavovat svou délkou, tak bych spíše hlasoval pro romantickou komedii. Ale skloubit oboje dohromady je těžké a v tomto případě výsledek nevyznívá pozitivně. A to je škoda, protože jinak herci byli pohlední a chemie mezi nimi fungovala. Ale na celý film nevystačila. ()

Reklama

Reklama