Reklama

Reklama

Queer - Série 12 (2018) (série)


AsexuaLOVE (S12E03)

(epizoda)
  • angličtina AsexuaLOVE (festivalový název)
Trailer
Česko, 2018, 40 min (Alternativní 26 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dnes se o sexu mluví tolik, až nás může překvapit, že jsou mezi námi i ti, kteří jednoduše nepociťují sexuální přitažlivost. Možná to je v naší přesexualizované společnosti jedno z posledních tabu, zamýšlí se dokumentární film E. Lammelové. (Česká televize)

Recenze (4)

Khalia 

všechny recenze uživatele

Krátký dokument/vhled, který rozhodně stojí za to vidět, a rozhodně není jen pro asexuály - je pro všechny. Díky za to. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument, ktorý neviem celkom zhodnotiť, tak len pre poriadok tri hviezdy. Pár ľudi sa vyjadrilo, ale v ich prípade by to chcelo dlhodobejšie sledovanie a možno aj časozberný dokument, či predsa len príroda v nich nakoniec nezvíťazí... –––– Ahoj, mám problém, můj kluk se mnou už nechce spát. Tvrdí, že je už taky ten asexuál a už ho to nebaví. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BTW: Ohledně toho, že by dokument měl být časoměrný, aby se ukázalo, „zda příroda nakonec nezvítězí“… to je stejné, jako by tam byli gayové a řešilo se, zda „příroda nakonec nezvítězí. Zvítězila. Asexualita je jedná z erotických preferencí. Get used to it ;) <3 Dokument je skvělý, že toto téma takhle otevřeně pojímá. Není tu od toho, abychom nad tím diskutovali a rozebírali to a brali lidem jejich sebeurčení, protože na to nejsem zvyklí. ()

Reklama

Reklama