Reklama

Reklama

Vengeance 2

  • Česko Pomsta 2: Odveta (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

John Gold, bývalý člen speciální vojenské jednotky, má možnost předat spravedlnosti Seana Teaguea, muže, který před mnoha lety, na poslední misi ve východní Evropě, zradil jejich oddíl. Gold by Teaguea nejraději viděl mrtvého, ale nechá se přesvědčit, aby ho pomohl převézt do vojenské věznice, kde si odpyká přiměřený trest za svoje zločiny. Cestou se Gold střetne s Teagueovými lidmi, kteří se svého velitele snaží vysvobodit, ale také s osamělým střelcem, který má zjevně v úmyslu Teaguea zabít dřív, než se dostane do bezpečí. (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Slabý akčný film s márnou snahou aspoň trošku sa priblížiť B-vým kolegom. Žalostne slabé akčné scény a prestrelky, povrchné herecké výkony (jedine snáď Vinnie Jones berie sám seba vážne, ale aj on má viac slabších chvíľ ako „silnejších“) a scenár, ktorý nie je možné brať vážnejšie. Vo svojom žánru zbytočná vec. Osobné hodnotenie: 32% (odpad!) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

První díl byla příjemná béčková a na nic si nehrající jednohubka s přímočarým příběhem o pomstě, kde to držel nad vodou i Gary Daniels a jeho perfektní záporák. Tady už bohužel nefunguje skoro nic, Ze sólovky se stala týmovka, ale ten tým kterej tu Wade Barret dostal k dispozici mě vůbec nezaujal. Taky záporná grupa za nic nestojí. Vinnie Jones mě začíná nudit a když zrovna nepředvádí svoje typický hrubiánství, tak je v bitkách k smíchu a celej film dostává naloženo. Ta blbá blond prostitutka v kožichu to mělo bejt jako co? A nejvíc pobaví člen týmu, kterej dokončí druhou půlku filmu v červených spodkách. WTF?! Akce je tu sice dost, ale působila na mě dost amatérsky, nemluvě o tom, že to bylo natočeno patrně za víkend a scénář je plný absurdit aby se parta pitomců mohla honit po starým skladišti a mělo to aspoň 75 minut. Třetí díl už prosím radši ne.20% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak dementný film som už dlho nevidel. Naprik tomu mu dám dvojku. Prečo? Lebo sa to na nič nehrá, je to primitívne, akčné, stále prestrelka alebo súboj, je to krátke a je to presne to testosteronove Cčko, ktoré by nás v osemdesiatkách rozmetalo. Realne odpad ale v Cčkových vodách to bude kraľovať. 2 z 5 ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

Po zajatie Jonesa som si hovoril, že csfd magori zase nakurvili hodnotenie ale po tom čo sa dostanú do nejakej fabriky tak je to jedno kokotské rozhodnutie za druhým a jedna bitka za druhou, tie síce najhoršie nevyzerajú, ale inak tam je fakt všetko k hovnu. Jednička je oproti tomuto dokonalosť a hodnotenie je oprávnené. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Na toto je nutné mať inteligenciu surikaty po lobotómii a aj tak sa nedostanete na úroveň Vinnieho Jonesa. Amatérske herecké výkony sú na úrovni nie že filmového béčka či céčka, ale najskôr omegy, proste za to už nič nejde. Herci boli pravdepodobne vyberaní len podľa toho, aby vyzerali so samopaľmi drsne a tú blondsku museli splačiť v nejakom pánskom klube, lebo tá tiež s herectvom nemá nič spoločné. A keď chlapík vytiahne hlášku že šťanie je lepšie než sex, okamžite si uvedomíte, že ide zrejme o fanúšika zlatého dažďa z miestneho ústavu pre choromyseľných, ktorí sa rád necháva pomočiť svojim ošetrovateľom. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kredit koordinátor kaskadérů sdílí Dominic Kinnaird a Dan Styles. (Rominator)

Reklama

Reklama