foto

David Schaal

  • nar. 27.5.1963 (55 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Fitzroy
2016 Hundraettåringen som smet från notan och försvann
Pád
2015 Just Desserts
2014 The Inbetweeners 2
2012 Piráti!
2011 Přizdis*áči
The Great Ghost Rescue
Vrtěti ženou
2009 Down Terrace
Pan Nikdo
2008 Hancock & Joan (TV film)
Vyhazovači
2006 Kidulthood
Magnolia (TV film)
2005 Job Street
Univerzální uklízečka
2003 Indian Dream (TV film)
Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher (TV film)
2002 Dead Gorgeous (TV film)
2000 Podvod (TV film)
Velmi relativní známosti
1999 The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1996 Jim's Gift (TV film)
1995 Big Game, The (TV film)
Boston Kickout
Inkognito
1994 Phew
1993 Dirty Weekend

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Frontier (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E01)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Ve slepé uličce (S02E11)
2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Zvláštní vztah (S03E07)
2012 Midnight Beast, The (TV seriál)
2010 Persuasionists, The (TV seriál)
White Van Man (TV seriál)
2009 Missing (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Charity Begins At Home (S01E07)
Beautiful People (TV seriál)
Mutual Friends (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)
The Wrong Door (TV seriál)
2007 Ajťáci (TV seriál)
Sraz spolupracovníků (S02E01)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2005 Footballers Wive$: Extra Time (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Krev není voda (S02E03)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Faking It (S01E02)
2003 Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
2002 Kancl (TV seriál)
Party (S02E03)
2001 Kancl (TV seriál)
Work Experience (S01E02)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
Too Much Sun (TV seriál)
1999 Loupež za bílého dne (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Hollyoaks (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace